Bestand:Michaeljacksonbierglazen.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(1.000 × 750 pixels, bestandsgrootte: 144 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

De vier bierglazen uit het bierglazenpakket van Michael Jackson. De glazen zijn afgebeeld met op de achtergrond een fles Trappistes Rochefort 10 en een fles poperings hommelbier. Ik heb de foto zelf gemaakt en stel 'm gaarne beschikbaar aan de wikipedia-gemeenschap, in de hoop dat ik dra niet langer de enige ben die bier drinkt uit deze fantastische glazen! (en dan is het nu tijd voor het reclame-sjabloon)

nl:Categorie:Afbeelding bier

Datum (originele uploaddatum)
Bron Verplaatst vanaf nl.wikipedia naar Commons.
Auteur Sietske op de Nederlandstalige Wikipedia

Licentie

Sietske uit nl, de auteursrechthebbende van dit werk, maakt het hierbij onder de volgende licentie beschikbaar:
GNU head Toestemming wordt verleend voor het kopiëren, verspreiden en/of wijzigen van dit document onder de voorwaarden van de GNU-licentie voor vrije documentatie, versie 1.2 of enige latere versie als gepubliceerd door de Free Software Foundation; zonder Invariant Sections, zonder Front-Cover Texts, en zonder Back-Cover Texts. Een kopie van de licentie is opgenomen in de sectie GNU-licentie voor vrije documentatie.
w:nl:Creative Commons
Naamsvermelding Gelijk delen
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Unported
Naamsvermelding: Sietske
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – U moet de juiste creditering geven, een link naar de licentie verstrekken en aangeven of er wijzigingen zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet op een manier die suggereert dat de licentiegever u of uw gebruik goedkeurt.
  • Gelijk delen – Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend worden verspreid krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie, een gelijksoortige of een compatible licentie.
Deze licentietag is toegevoegd aan dit bestand in verband met de GFDL licentie-update.

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2005-04-20 10:27 Sietske 1000×750×8 (131083 bytes) De vier bierglazen uit het bierglazenpakket van [[Michael Jackson (bierkenner)|Michael Jackson]]. De glazen zijn afgebeeld met op de achtergrond een fles Trappistes Rochefort 10 en een fles poperings hommelbier. Ik heb de foto zelf gemaakt en stel 'm gaar

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie7 jul 2017 14:45Miniatuurafbeelding voor de versie van 7 jul 2017 om 14:451.000 × 750 (144 kB)HohumColour adjust
29 mrt 2007 14:26Miniatuurafbeelding voor de versie van 29 mrt 2007 om 14:261.000 × 750 (128 kB)SieBot {{Information |Description=De vier bierglazen uit het bierglazenpakket van Michael Jackson. De glazen zijn afgebeeld met op de achtergrond een fles Trappistes Rochefort 10 en een fles poperings hommelbier. Ik heb de f

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: