Bestand:Navratil3.jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(1.200 × 936 pixels, bestandsgrootte: 203 kB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving

Beschrijving
English: Michel Marcel Navratil, and his younger brother, Edmond Roger. Taken in April 1912 to publish in newspapers in order to assist in their identification.
Français : Cette photo de Michel Navratil et de son frère Edmond a fait le tour des journaux au printemps 1912 pour retrouver leur mère, leur père ayant péri dans le naufrage du Titanic.
Datum
Bron
Auteur Underwood & Underwood
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Public domain
Dit werk bevindt zich in het publiek domein in de Verenigde Staten omdat het gepubliceerd werd (of geregistreerd bij de U.S. Copyright Office) voor 1 januari 1929.

Werken in het publiek domein moeten zowel vrij van auteursrechten zijn in de Verenigde Staten als in het land van herkomst van het werk om te worden gehost op Commons. Indien het werk geen Amerikaans werk is, moet het bestand een aanvullende copyright tag hebben met de auteursrechtelijke status in het land van herkomst.

Licentie

Public domain
Public domain
Dit mediabestand is in het publiek domein in de Verenigde Staten van Amerika. Dit geldt voor werken uit de VS waarvan de copyright is verlopen, meestal omdat de eerste publicatie ervan verscheen voor 1 januari 1929. Zie ook deze pagina voor verdere uitleg

United States
United States
Let op! Dit bestand hoeft niet in het publiek domein te zijn buiten de VS (dit geldt voor Canada, China (excl. Hong Kong, Macao of Taiwan), Duitsland, Mexico en Zwitserland). De auteur en het jaar van publicatie zijn essentiële informatie en moeten zijn vastgesteld. Zie ook Wikipedia:Public domain en Wikipedia:Copyrights voor meer informatie.

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar en.wikipedia.
  • 2006-10-20 15:33 Morhange 464×358×8 (34782 bytes) [[Michel Marcel Navratil]], and his younger brother, Edmond Roger.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie12 jun 2017 06:41Miniatuurafbeelding voor de versie van 12 jun 2017 06:411.200 × 936 (203 kB)Nesnadslightly larger res
3 jul 2008 01:48Miniatuurafbeelding voor de versie van 3 jul 2008 01:48464 × 358 (34 kB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|en.wikipedia}} {{Information |Description={{en|en:Michel Marcel Navratil, and his younger brother, Edmond Roger. Taken in April 1912 to publish in newspapers in order to assist in their identification.}} |Source=Transferred from [

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata