Bestand:Nieuwe Tonge wapen.svg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(SVG-bestand, nominaal 148 × 220 pixels, bestandsgrootte: 44 kB)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving

Coats of arms of former municipalities of South Holland

Datum
Bron Based on Hoge Raad van Adel svg = Eigen werk
Auteur Unknown, SVG is

Licentie

Green copyright.svg
Wapen van een Nederlands overheidslichaam

Deze afbeelding is een wapen van een (voormalig) Nederlands overheidslichaam; zoals een gemeente, provincie, waterschap of bisdom. Deze wapens staan geregistreerd in het officiële register van de Hoge Raad van Adel [1], en was/wordt gebruikt door het desbetreffende overheidlichaam aan wie het wapen per Koninklijk Besluit is verleend. Het is iedereen toegestaan een afbeelding van het wapen te gebruiken, zolang aan enkele voorwaarden is voldaan, zie de Ministeriële circulaire memo MinBiZa (Dutch).

Volgens de Nederlandse wetgeving het gebruik van een wapen is dus vrij toegestaan en daarom in het publiek Domein. Iedereen kan een wapen tekenen (op papier of electronisch) in zijn/haar eigen stijl gebaseerd op de beschrijving van het Koninklijk Besluit. Een dergelijk wapen geldt als het wapen van het overheidslichaam en kan ook zo genoemd worden binnen de restricties van bovenstaande circulaire. Echter, op iedere afzonderlijke tekening ligt auteursrecht van de maker van die tekening. Gebruik van een dergelijke tekening vereist dus toestemming van de rechthebbende; de tekenaar, niet het overheidslichaam.

Deutsch | English | Nederlands | +/−

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie30 jun 2015 08:17Miniatuurafbeelding voor de versie van 30 jun 2015 om 08:17148 × 220 (44 kB)ArchHRvA
30 dec 2013 17:08Miniatuurafbeelding voor de versie van 30 dec 2013 om 17:08162 × 239 (116 kB)Archmedus== {{int:filedesc}} == {{Information |Description=Coats of arms of former municipalities of South Holland |Source=Based on descriptions from, Nederlandse wapens van het Rijk, de Provinciën, en de gemeenten, voorts van waterschappen, heerlijkheden, en...

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata