Bestand:Oudaan wapen.svg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(SVG-bestand, nominaal 366 × 419 pixels, bestandsgrootte: 11 kB)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving

Coat of arms of the Dutch heerlijkheid of Oudaan

Datum
Bron Hoge Raad van Adel, SVG is own work.
Auteur Original by User:Arch
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Green copyright.svg
Wapen van een Nederlands overheidslichaam

Deze afbeelding is een wapen van een (voormalig) Nederlands overheidslichaam; zoals een gemeente, provincie, waterschap of bisdom. Deze wapens staan geregistreerd in het officiële register van de Hoge Raad van Adel [1], en was/wordt gebruikt door het desbetreffende overheidlichaam aan wie het wapen per Koninklijk Besluit is verleend. Het is iedereen toegestaan een afbeelding van het wapen te gebruiken, zolang aan enkele voorwaarden is voldaan, zie de Ministeriële circulaire memo MinBiZa (Dutch).

Volgens de Nederlandse wetgeving het gebruik van een wapen is dus vrij toegestaan en daarom in het publiek Domein. Iedereen kan een wapen tekenen (op papier of electronisch) in zijn/haar eigen stijl gebaseerd op de beschrijving van het Koninklijk Besluit. Een dergelijk wapen geldt als het wapen van het overheidslichaam en kan ook zo genoemd worden binnen de restricties van bovenstaande circulaire. Echter, op iedere afzonderlijke tekening ligt auteursrecht van de maker van die tekening. Gebruik van een dergelijke tekening vereist dus toestemming van de rechthebbende; de tekenaar, niet het overheidslichaam.

Deutsch | English | Nederlands | +/−

Licentie

Public domain Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, geef dit werk vrij in het publieke domein. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
Ik sta iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie6 jul 2014 09:17Miniatuurafbeelding voor de versie van 6 jul 2014 om 09:17366 × 419 (11 kB)Archmedus== {{int:filedesc}} == {{Information |Description = Coat of arms of the Dutch heerlijkheid of Oudaan |Source = [http://www.hogeraadvanadel.nl/index.php?id=109&wapen=779 Hoge Raad van Adel], SVG is own work. |Date = 2014 |Author = Original by [[User:Arc...

Metadata