Bestand:PEGI Violence.svg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(SVG-bestand, nominaal 256 × 256 pixels, bestandsgrootte: 56 kB)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
English: Symbol the PEGI uses to mark a game containing violence.
Datum
Bron Eigen werk
Auteur RicHard-59
Inkscape-un.svg
Deze niet W3C-verklaarde vectorafbeelding is gemaakt met Inkscape.

Licentie

Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, maak het hierbij onder de volgende licentie beschikbaar:
w:nl:Creative Commons

Naamsvermelding Gelijk delen

Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Unported
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – U moet de juiste creditering geven, een link naar de licentie verstrekken en aangeven of er wijzigingen zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet op een manier die suggereert dat de licentiegever u of uw gebruik goedkeurt.
  • Gelijk delen – Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend worden verspreid krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie, een gelijksoortige of een compatible licentie.

Public domain
Deze afbeelding van tekst komt niet in aanmerking voor copyright en bevindt zich dus in het publiek domein, omdat het uitsluitend uit informatie bestaat die gemeenschappelijk eigendom is zonder voldoende creatief auteurschap. Feiten, gegevens en de weinig originele informatie in een algemeen lettertype of basishandschrift, en eenvoudige geometrische vormen worden niet beschermd door het auteursrecht. Noot: Deze tag is niet algemeen van toepassing op beelden van proza ​​of andere creatieve tekst die lang genoeg is om in aanmerking te komen voor auteursrecht.
Public domain Deze afbeelding van simpele geometrie is niet vatbaar voor auteursrecht en valt daarom in het publiek domein, omdat het volledig bestaat uit informatie die gemeenschappelijk eigendom is en geen origineel auteurschap bezit.
Heptagon
Trademarked
Deze tekst of afbeelding bevat materiaal dat mogelijk beschermd wordt door het merkenrecht in één of meer rechtsgebieden. Zorg dat u hebt vastgesteld dat u de content volgens het voor u geldende recht kunt inzetten. U bent verantwoordelijk voor het eventueel inbreuk maken op een merk van iemand anders. Zie onze general disclaimer.

Deze banner zegt niets over de auteursrechten die van toepassing zijn. Een normale auteursrechten-tag is nodig. Zie Commons:Licensing voor meer informatie.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie3 jun 2014 06:17Miniatuurafbeelding voor de versie van 3 jun 2014 om 06:17256 × 256 (56 kB)DaemonDiceNot-annotated “Violence”, 256x256, converted from original EPS.
5 jan 2012 13:57Miniatuurafbeelding voor de versie van 5 jan 2012 om 13:57347 × 351 (95 kB)RicHard-59

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata