Bestand:Paard01.jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Paard01.jpg(44 × 44 pixels, bestandsgrootte: 11 kB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving

Beschrijving

Afbeelding gemaakt voor box Chinees teken paard

uitsnede van http://nl.wikipedia.org/wiki/Afbeelding:The_Appaloosa.jpg
Datum 14 december 2006 (originele uploaddatum)
Bron Verplaatst vanaf nl.wikipedia naar Commons.
Auteur Arwin7 op de Nederlandstalige Wikipedia

Licentie

Public domain Dit werk vrijgegeven in het publieke domein door de auteur, Arwin7 op de Nederlandstalige Wikipedia. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
Arwin7 staat iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2006-12-14 13:15 Arwin7 44×44×8 (11196 bytes) Afbeelding gemaakt voor box Chinees teken paard uitsnede van http://nl.wikipedia.org/wiki/Afbeelding:The_Appaloosa.jpg

Deze afbeelding wordt gebruikt op een gebruikerspagina van een Wikimedia-gebruiker en staat op Commons volgens regels gesteld op Commons:Project scope#File in use on Commons only: "het uploaden van een klein aantal afbeeldingen (zoals die van uzelf) voor het gebruik op uw persoonlijke gebruikerspagina op Commons" of Commons:Project scope#File in use in another Wikimedia project: "het uploaden van een klein aantal afbeeldingen (zoals die van uzelf) voor het gebruik op uw persoonlijke gebruikerspagina op een ander project is toegestaan."
Indien de afbeelding niet meer wordt gebruikt kan deze voor verwijdering in aanmerking komen omdat deze geen educatieve doel heeft.


Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie13 apr 2007 15:22Miniatuurafbeelding voor de versie van 13 apr 2007 15:2244 × 44 (11 kB)SieBot {{BotMoveToCommons|nl.wikipedia}} {{Information |Description=Afbeelding gemaakt voor box Chinees teken paard uitsnede van http://nl.wikipedia.org/wiki/Afbeelding:The_Appaloosa.jpg |Source=Originally from [http://nl.wikipedia.org nl.wikipedia]; descripti

Metadata