Bestand:Ramallah spinner2.jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(3.295 × 4.321 pixels, bestandsgrootte: 7,98 MB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving

Beschrijving
العربية: رجلٌ من رام الله يغزل الصوف. صُورةٌ فوتوغرافيَّة مُلوَّنة باليد.
English: Ramallah man spinning wool. Hand colored photographic print.
Datum
Bron Library of Congress[1]
Auteur American Colony Jerusalem
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Public domain
Dit werk bevindt zich in het publiek domein in de Verenigde Staten omdat het gepubliceerd werd (of geregistreerd bij de U.S. Copyright Office) voor 1 januari 1929.

Werken in het publiek domein moeten zowel vrij van auteursrechten zijn in de Verenigde Staten als in het land van herkomst van het werk om te worden gehost op Commons. Indien het werk geen Amerikaans werk is, moet het bestand een aanvullende copyright tag hebben met de auteursrechtelijke status in het land van herkomst.
Andere versies

This version retained for recordkeeping purposes in case additional changes become necessary.

Fully restored version of File:Ramallah spinner.jpg. Rotated and cropped. Dirt, fibers, stains, and creases removed. Histogram adjusted and colors balanced. See also partial restoration at File:Ramallah spinner1.tif and full restoration uncompressed File:Ramallah spinner2.tif.

Wikipedia

 Dit is een uitgelichte afbeelding op de Arabischtalige Wikipedia (صور مختارة) en wordt beschouwd als een van de beste afbeeldingen.
 Dit is een uitgelichte afbeelding op de Engelstalige Wikipedia (Featured pictures) en wordt beschouwd als een van de beste afbeeldingen.

Als u vindt dat dit bestand ook op Wikimedia Commons een uitgelichte afbeelding zou moeten worden, voelt u zich dan vrij het te nomineren.
Als u een bestand van vergelijkbare kwaliteit heeft dat kan worden gepubliceerd onder een geschikte copyrightlicentie, upload het dan, voeg een licentie toe, en nomineer het.

Licentie

Bijschriften

Een man in Ramallah, traditioneel spinnend.

Items getoond in dit bestand

beeldt af

image/jpeg

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie29 jan 2013 03:20Miniatuurafbeelding voor de versie van 29 jan 2013 03:203.295 × 4.321 (7,98 MB)Slick-o-botBot: convert to a non-interlaced jpeg (see bug #17645)
2 mei 2009 19:49Miniatuurafbeelding voor de versie van 2 mei 2009 19:493.295 × 4.321 (7,45 MB)Durova{{Information |Description=Ramallah man spinning wool. Hand colored photographic print. |Source=Library of Congress[http://memory.loc.gov/phpdata/pageturner.php?type=contactminor&cmIMG1=/pnp/ppmsca/18400/18417/00020t.gif&agg=ppmsca&item=18417&caption=20]

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata