Bestand:RenaultTSF.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(1.789 × 1.474 pixels, bestandsgrootte: 635 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving
Nederlands: Digitale reproductie foto van het eerste productievoertuig van de FT-17 TSF tank
Datum
Bron Jean-Gabriel Jeudy, Chars de France, Boulogne 1997
Auteur niet toegeschreven Original uploader was MWAK at nl.wikipedia
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).


Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2007-06-12 10:08 MWAK 1789×1474× (650024 bytes) {{Information |Description=Digitale reproductie foto van het eerste productievoertuig van de FT-17 TSF tank |Source=Jean-Gabriel Jeudy, Chars de France, Boulogne 1997 |Date=1918 |Author=niet toegeschreven |Permission=Foto van meer dan 70 jaar oud, auteur

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie10 okt 2008 11:16Miniatuurafbeelding voor de versie van 10 okt 2008 om 11:161.789 × 1.474 (635 kB)BotMultichill {{BotMoveToCommons|nl.wikipedia}} {{Information |Description={{nl|Digitale reproductie foto van het eerste productievoertuig van de FT-17 TSF tank}} |Source=Transferred from [http://nl.wikipedia.org nl.wikipedia]<br/> (Original text : ''Jean-Gabriel Jeu

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: