Bestand:Resolutie.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(1.944 × 2.592 pixels, bestandsgrootte: 3,17 MB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: Pagina uit het Resolutieboek van de stadsregering van 's-Hertogenbosch van het jaar 1762. Hierin wordt melding gemaakt van de bestelling van de stempels voor een Bossche stadhuispenning bij Theodoor Victor van Berckel. Bron: stadsarchief 's-Hertogenbosch, OSA 383, folio 230/ foto: Postelwijn
Datum
Bron Eigen werk
Auteur Postelwijn

Licentie

Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, maak het hierbij onder de volgende licenties beschikbaar:
w:nl:Creative Commons

Naamsvermelding Gelijk delen

Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Unported
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – U moet de juiste creditering geven, een link naar de licentie verstrekken en aangeven of er wijzigingen zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet op een manier die suggereert dat de licentiegever u of uw gebruik goedkeurt.
  • Gelijk delen – Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend worden verspreid krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie, een gelijksoortige of een compatible licentie.

GNU head Toestemming wordt verleend voor het kopiëren, verspreiden en/of wijzigen van dit document onder de voorwaarden van de GNU-licentie voor vrije documentatie, versie 1.2 of enige latere versie als gepubliceerd door de Free Software Foundation; zonder Invariant Sections, zonder Front-Cover Texts, en zonder Back-Cover Texts. Een kopie van de licentie is opgenomen in de sectie GNU-licentie voor vrije documentatie.
U mag zelf één van de licenties kiezen.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie24 jul 2008 15:31Miniatuurafbeelding voor de versie van 24 jul 2008 om 15:311.944 × 2.592 (3,17 MB)Postelwijn~commonswiki{{Information |Description={{nl|1=Pagina uit het Resolutieboek van de stadsregering van 's-Hertogenbosch van het jaar 1762. Hierin wordt melding gemaakt van de bestelling van de stempels voor een Bossche stadhuispenning bij Theodoor Victor van Berckel. Br

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Metadata