Bestand:Rijsoort wapen.svg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(SVG-bestand, nominaal 165 × 185 pixels, bestandsgrootte: 17 kB)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving

Coat of arms of the Dutch municipality of Rijsoort, South Holland.

Datum
Bron Based on Hoge Raad van Adel SVG is own work.
Auteur Unknown, SVG is Eigen werk
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Green copyright.svg
Wapen van een Nederlands overheidslichaam

Deze afbeelding is een wapen van een (voormalig) Nederlands overheidslichaam; zoals een gemeente, provincie, waterschap of bisdom. Deze wapens staan geregistreerd in het officiële register van de Hoge Raad van Adel [1], en was/wordt gebruikt door het desbetreffende overheidlichaam aan wie het wapen per Koninklijk Besluit is verleend. Het is iedereen toegestaan een afbeelding van het wapen te gebruiken, zolang aan enkele voorwaarden is voldaan, zie de Ministeriële circulaire memo MinBiZa (Dutch).

Volgens de Nederlandse wetgeving het gebruik van een wapen is dus vrij toegestaan en daarom in het publiek Domein. Iedereen kan een wapen tekenen (op papier of electronisch) in zijn/haar eigen stijl gebaseerd op de beschrijving van het Koninklijk Besluit. Een dergelijk wapen geldt als het wapen van het overheidslichaam en kan ook zo genoemd worden binnen de restricties van bovenstaande circulaire. Echter, op iedere afzonderlijke tekening ligt auteursrecht van de maker van die tekening. Gebruik van een dergelijke tekening vereist dus toestemming van de rechthebbende; de tekenaar, niet het overheidslichaam.

Deutsch | English | Nederlands | +/−

Licentie

Public domain Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, geef dit werk vrij in het publieke domein. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
Ik sta iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie1 jul 2015 08:45Miniatuurafbeelding voor de versie van 1 jul 2015 om 08:45165 × 185 (17 kB)ArchHRvA
27 dec 2013 15:48Miniatuurafbeelding voor de versie van 27 dec 2013 om 15:48168 × 190 (216 kB)Archmedus== {{int:filedesc}} == {{Information |Description = Coat of arms of the Dutch municipality of Rijsoort, South Holland. |Source = Based on File:Wapen-Rijsoort.jpg SVG is own work. |Date = 2013 |Author = Unknown, SVG is {{own}} |Permission = {{PD-NL...

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata