Bestand:Ruby on Rails logo.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ruby_on_Rails_logo.jpg(316 × 376 pixels, bestandsgrootte: 34 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

A SVG version of this image is available on Wikipedia at Wikipedia:File:Ruby on Rails.svg.

Beschrijving

Ruby on Rails logo

Datum
Bron w:Image:Try3.jpg (please replace this with the original source in the Rails software
Auteur
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)

MIT license

Licentie

MIT logo.svg
Dit bestand is gelicentieerd onder de Expat Licentie, soms ook bekend als de MIT Licentie:

Copyright © Rails team

Hierbij wordt toestemming verleend, kosteloos, aan iedereen, die een exemplaar van deze software en bijbehorende documentatiebestanden (de "Software") verkrijgt, de Software te verspreiden zonder beperking, inclusief zonder de beperking het recht te hebben om te gebruiken, kopiëren, wijzigen, samen te voegen, publiceren, distribueren, in sublicentie te geven, en / of van kopieën van de Software te verkopen, en aan personen toe te staan aan wie de Software is ingericht om dit te doen, onderworpen aan de volgende voorwaarden:

De bovenstaande auteursrechtenvermelding en deze toestemming moet opgenomen worden in alle kopieën of substantiële delen van de Software.

De Software wordt geleverd "zoals deze is", zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet, met inbegrip van maar niet beperkt tot de garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en onschendbaarheid. In geen geval zullen de auteurs of auteursrechtenhouders aansprakelijk worden gesteld voor enige claim, schade of andere aansprakelijkheid, hetzij in een contractuele handeling, onrechtmatige daad of anderszins, voortvloeiend uit, uit of in verband met de Software of het gebruik of andere transacties in de software.


Aan de uploader: De MIT License heeft verschillende versies, je wilt mogelijk een meer preciezere licentie specificeren. Klik {{MIT}} om de details te zien.

Trademarked
Deze tekst of afbeelding bevat materiaal dat mogelijk beschermd wordt door het merkenrecht in één of meer rechtsgebieden. Zorg dat u hebt vastgesteld dat u de content volgens het voor u geldende recht kunt inzetten. U bent verantwoordelijk voor het eventueel inbreuk maken op een merk van iemand anders. Zie onze general disclaimer.

Deze banner zegt niets over de auteursrechten die van toepassing zijn. Een normale auteursrechten-tag is nodig. Zie Commons:Licensing voor meer informatie.

The Rails logo is a trademark of David Heinemeier Hansson.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie2 apr 2007 11:03Miniatuurafbeelding voor de versie van 2 apr 2007 om 11:03316 × 376 (34 kB)Tgr{{Information |Description=w:Ruby on Rails logo |Source=w:Image:Try3.jpg ''(please replace this with the original source in the Rails software'' |Date= |Author= |Permission=MIT license |other_versions= }} == Licensing == {{MIT|Rails team}} {{log

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: