Bestand:Serginho.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(453 × 680 pixels, bestandsgrootte: 209 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving

Serignho (Sérgio Cláudio dos Santos)

Datum 06/05/2007
Bron milan-fiorentina_del_06_05_07_(13) from Toscanafotonotizie.it
Auteur Roberto Vicario

Licentie

Personality rights
Hoewel dit werk onder een vrije licentie valt of in het publiek domein is, kunnen de afgebeelde perso(o)n(en) een beroep doen op hun portretrecht, dat bepaalde beperkingen stelt aan hergebruik, tenzij degene daar toestemming voor geeft. In deze gevallen biedt een schriftelijke toestemming of ander bewijs bescherming tegen claims wegens inbreuk. De uploader kan je helpen deze toestemming te bemachtigen, maar is daar niet toe verplicht. Zie ons algemeen voorbehoud voor meer informatie.
w:nl:Creative Commons

Naamsvermelding Gelijk delen

Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Unported
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – U moet de juiste creditering geven, een link naar de licentie verstrekken en aangeven of er wijzigingen zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet op een manier die suggereert dat de licentiegever u of uw gebruik goedkeurt.
  • Gelijk delen – Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend worden verspreid krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie, een gelijksoortige of een compatible licentie.

OTRS Wikimedia

Toestemming van de rechthebbenden voor het gebruik van dit werk volgens de op de bestandspagina vermelde licentie is geverifieerd en gearchiveerd via het OTRS-systeem. U hoeft geen toestemming voor gebruik buiten Wikimedia te vragen mits u de licentievoorwaarden naleeft. Gebruikers met een OTRS-account kunnen de mailwisseling op OTRS inzien. Voor bevestiging van deze toestemming kunt u contact opnemen met een van de OTRS-vrijwilligers via deze meldingspagina of u kunt direct contact opnemen met een vrijwilliger.


Link naar het ticket: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2007092510006016

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie15 jan 2008 14:19Miniatuurafbeelding voor de versie van 15 jan 2008 om 14:19453 × 680 (209 kB)Simo82== Dettagli == {{Information |Description= Serignho (Sérgio Cláudio dos Santos) |Source= [http://www.toscanafotonotizie.it/components/com_expose/showpic.html?img=expose/img/sport/milan-fiorentina_06_05_07/_lg_milan-fiorentina_del_06_05_07_(13).jpg&capti

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: