Bestand:Signature of Hafez al-Assad.svg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(SVG-bestand, nominaal 707 × 126 pixels, bestandsgrootte: 11 kB)


Beschrijving
English: Signature of Hafez al-Assad
Datum voor 1995
date QS:P,+1995-00-00T00:00:00Z/7,P1326,+1995-00-00T00:00:00Z/9
; vectorized 2011-10-28
Bron Hafez al-Assad; File:Signature of Hafez al-Assad.JPG
Auteur Hafez al-Assad
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Dit werk komt niet in aanmerking voor auteursrechtelijke bescherming, omdat het volledig uit algemeen beschikbare informatie bestaat en geen origineel auteurschap bevat; derhalve valt het werk in het publieke domein.
Public domain
Deze afbeelding van tekst komt niet in aanmerking voor bescherming vanwege het copyright en bevindt zich dus in het publiek domein omdat de tekst uitsluitend uit informatie bestaat die gemeenschappelijk eigendom is zonder voldoende creatief auteurschap. Feiten, gegevens en de weinig originele informatie in een algemeen lettertype of geschreven met een basishandschrift, en eenvoudige geometrische vormen worden niet beschermd door het auteursrecht.
Noot: Deze tag is niet van toepassing op alle afbeeldingen met tekst. De juridische definitie van "literair werk" verschilt van land tot land en de mate waarin tekst beschermd is door het auteursrecht verschilt eveneens, evenals de interpretatie door de rechterlijke macht. In sommige landen is bijna elk geschreven werk beschermd, terwijl andere landen specifiek artistieke en wetenschappelijke teksten beschermen, evenals databases. De mate van creativiteit, functie en de lengte van de tekst kan daarbij relevant zijn. Het auteursrecht kan beperkt zijn tot de literaire vorm, terwijl de informatie zelf mogelijk niet beschermd is.
Andere versies

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie29 okt 2011 02:27Miniatuurafbeelding voor de versie van 29 okt 2011 02:27707 × 126 (11 kB)Sn1per{{Information |Description ={{en|1=Signature of Hafez al-Assad}} |Source =Hafez al-Assad; File:Signature of Hafez al-Assad.JPG |Author =Hafez al-Assad |Date =Prior to 1995; vectorized 2011-10-28 |Permission ={{PD-inel

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata