Bestand:The Wanderer - D.W. Griffiths - 1913, Biograph - EYE FLM73625 - OB 685547.webm

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

The_Wanderer_-_D.W._Griffiths_-_1913,_Biograph_-_EYE_FLM73625_-_OB_685547.webm(WebM audio/videobestand, VP8/Vorbis, lengte 6 min 25 s, 720x404 pixels, 1,1 Mbps totaal)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
English: Title: The Wanderer (1913)

Running time: 06:24
Camera: Billy Bitzer
Cast: Lionel Barrymore, Mae Marsh, Henry B. Walthall (flute player)

A wandering flute player has a beneficient influence on a number of characters through the pure tones of his music as he passes by. He reconciles lovers, prevents a peevish young girl from throwing away a crucifix, and stops a pair of adulterous lovers from murdering the woman's husband.
Nederlands:

Alternatieve titel: Wanderer, Der
Speelduur: 06:24
Camera: Billy Bitzer
Cast: Lionel Barrymore, Mae Marsh, Henry B. Walthall (fluitist)

Melodrama waarin een fluitspeler karakters beïnvloedt met zijn muziek en onder andere twee oud-geliefden weer bijeen brengt. Fragment: Twee oude geliefden zijn verbitterd en maken alleen nog ruzie. Wanneer de vrouw van het stel een andere man ontmoet, gaat zij bijna op zijn avances in, maar een fluitspeler beïnvloedt het stel met zijn muziek en ze komen weer bij elkaar. Slechts een kort fragment van de gehele film.
Datum
Bron
institution QS:P195,Q1538389
Dit videobestand is afkomstig van het Open Beelden project, een initiatief van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en Kennisland waar een groot deel van de Polygoon-journaals onder een vrije licentie ter beschikking worden gesteld.

Deze banner zegt niets over de auteursrechten die van toepassing zijn. Een normale auteursrechten-tag is nodig. Zie Commons:Licensing voor meer informatie.


Deutsch | English | français | македонски | Nederlands | português | svenska | +/−

EYE at Open Beelden
Auteur D.W. Griffith (1875 – 1948), 1913, Biograph (United States)

Licentie

Public domain
Dit mediabestand is in het publiek domein in de Verenigde Staten van Amerika. Dit geldt voor werken uit de VS waarvan de copyright is verlopen, meestal omdat de eerste publicatie ervan verscheen voor 1 januari 1924. Zie ook deze pagina voor verdere uitleg

United States
Dialog-warning.svg
Let op! Dit bestand hoeft niet in het publiek domein te zijn buiten de VS (dit geldt voor Canada, China (excl. Hong Kong, Macao of Taiwan), Duitsland, Mexico en Zwitserland). De auteur en het jaar van publicatie zijn essentiële informatie en moeten zijn vastgesteld. Zie ook Wikipedia:Public domain en Wikipedia:Copyrights voor meer informatie.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie30 okt 2014 17:526 min 25 s, 720 × 404 (50,61 MB)HansmullerUser created page with UploadWizard

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata