Bestand:Title page of the "Histoire critique du vieux testament" by Richard Simon.jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(800 × 1.070 pixels, bestandsgrootte: 872 kB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving

Beschrijving
English: Title page of the Histoire critique du vieux testament by Richard Simon, published in 1685 by Reinier Leers at Rotterdam, Netherlands.
Bron
Gallica
Deze afbeelding is beschikbaar vanaf de Gallica Digital Library met het digitale ID bpt6k96098388/f13

Deze banner zegt niets over de auteursrechten die van toepassing zijn. Een normale auteursrechten-tag is nodig. Zie Commons:Licensing voor meer informatie.

Andere talen:
Auteur Richard Simon


Licentie

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is.


Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten.

Public domain
Public domain
Dit mediabestand is in het publiek domein in de Verenigde Staten van Amerika. Dit geldt voor werken uit de VS waarvan de copyright is verlopen, meestal omdat de eerste publicatie ervan verscheen voor 1 januari 1929. Zie ook deze pagina voor verdere uitleg

United States
United States
Let op! Dit bestand hoeft niet in het publiek domein te zijn buiten de VS (dit geldt voor Canada, China (excl. Hong Kong, Macao of Taiwan), Duitsland, Mexico en Zwitserland). De auteur en het jaar van publicatie zijn essentiële informatie en moeten zijn vastgesteld. Zie ook Wikipedia:Public domain en Wikipedia:Copyrights voor meer informatie.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

image/jpeg

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie22 feb 2006 16:10Miniatuurafbeelding voor de versie van 22 feb 2006 16:10800 × 1.070 (872 kB)Colporteur~commonswikiTitle page of the "Histoire critique du vieux testament" by Richard Simon, published in 1685 by Reinier Leers at Rotterdam, Netherlands.

Dit bestand wordt op de volgende 3 pagina's gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata