Bestand:VanGorkum-Maas-Scheldekanaal.jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(1.421 × 580 pixels, bestandsgrootte: 56 kB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: Kaart bij de concessieaanvraag van Egbert Jan van Gorkum voor de aanleg van een kanaal van Venlo naar Bergen op Zoom als concurrentie voor de Belgische IJzeren Rijn.
Datum
Bron kaart uit boek Aanvrage om concessie tot den aanleg van een verbindings-kanaal der Schelde met de Maas en den Rhijn (1859)
Auteur Egbert Jan van Gorkum

Licentie

w:nl:Creative Commons
naamsvermelding
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding 3.0 Nederland
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • naamsvermelding – U moet op een gepaste manier aan naamsvermelding doen, een link naar de licentie geven, en aangeven of er wijzigingen in het werk zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet zodanig dat de indruk wordt gewekt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw gebruik van zijn werk.

https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat must be mentioned as the source. Original text: Nederlands: "De (intellectuele) eigendomsrechten van het beeldmateriaal liggen bij de Rijkswaterstaat, Data-ICT-Dienst, Beeldarchief Rijkswaterstaat. Er gelden geen extra kosten voor auteursrechten maar wel is bij iedere publicatie bronvermelding verplicht: https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat". English: "The (intellectual) ownership of the image material lies with the Rijkswaterstaat, Data-ICT-Dienst, Beeldarchief Rijkswaterstaat. No extra costs are associated with copyright, although it is mandatory to acknowledge the source with each publication: https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat".

Bijschriften

Kaart van een plan van een kanaal van Venlo naar Bergen op Zoom

Items getoond in dit bestand

beeldt af

image/jpeg

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie19 sep 2022 20:12Miniatuurafbeelding voor de versie van 19 sep 2022 20:121.421 × 580 (56 kB)HJVerhagenUploaded a work by Egbert Jan van Gorkum from kaart uit boek Aanvrage om concessie tot den aanleg van een verbindings-kanaal der Schelde met de Maas en den Rhijn (1859) with UploadWizard

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt: