Bestand:WLM - Peter J. Fontijn - Stoomgemaal De Tuut (29).jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(3.456 × 2.592 pixels, bestandsgrootte: 3,83 MB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving

Beschrijving

Stoomgemaal De Tuut, Cornwall stoomketel. Open Stoomdagen (augustus 2010) bij stoomgemaal De Tuut in Appeltern.

Het stoomgemaal De Tuut in Appeltern is gebouwd tussen 1916 en 1918 en was decennia lang een van de acht stoomgemalen in het Land van Maas en Waal die voor de afwatering zorgden. De Tuut is het enige van de 34 stoomgemalen in het Gelders rivierengebied dat bewaard is gebleven, dankzij de Monumentenstichting Baet en Borgh die het totaal vervallen gemaal in 1984 van het polderdistrict kocht.

De restauratie en de exploitatie van het gemaal is in handen van de Projectgroep Stoomgemaal De Tuut. Een aantal weekeinden per jaar gaat het gemaal op stoom, verder is het museum op bepaalde dagen open en toegankelijk op afspraak.

Het gemaal ligt op een mooi punt aan de Maas op diverse fietsroutes en vlakbij de Tuinen van Appeltern in het Land van Maas en Waal.

De Tuut 1 6629 AA Appeltern

Meer: www.de-tuut.nl

Dit is een afbeelding van een rijksmonument met nummer 338138

Information from structured data:

Datum
Bron Stoomgemaal De Tuut
Auteur Peter Fontijn from NL
Objectlocatie51° 49′ 56,32″ NB, 5° 35′ 27,57″ OL Kartographer map based on OpenStreetMap.Deze en andere afbeeldingen in: OpenStreetMapinfo

Licentie

w:nl:Creative Commons
naamsvermelding Gelijk delen
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 2.0 Unported
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • naamsvermelding – U moet op een gepaste manier aan naamsvermelding doen, een link naar de licentie geven, en aangeven of er wijzigingen in het werk zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet zodanig dat de indruk wordt gewekt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw gebruik van zijn werk.
  • Gelijk delen – Als u het werk heeft geremixt, veranderd, of erop heeft voortgebouwd, moet u het gewijzigde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het oorspronkelijke werk, of een daarmee compatibele licentie.
Deze afbeelding, die oorspronkelijk op Flickr geplaatst is, is gecontroleerd op 1 oktober 2010 door de moderator of vertrouwde gebruiker Multichill, die bevestigt dat het destijds beschikbaar was op Flickr onder de genoemde licentie.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

51°49'56.32439"N, 5°35'27.57390"E

0,025 seconde

5,8 millimeter

image/jpeg

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie1 okt 2010 09:27Miniatuurafbeelding voor de versie van 1 okt 2010 09:273.456 × 2.592 (3,83 MB)BotMultichillT{{Information |Description=Stoomgemaal De Tuut Open Stoomdagen (augustus 2010) bij stoomgemaal De Tuut in Appeltern. Het stoomgemaal De Tuut in Appeltern is gebouwd tussen 1916 en 1918 en was decennia lang een van de acht stoomgemalen in het Land van Ma

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Metadata