Bestand:Weeskinderen Gouda.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(3.176 × 3.564 pixels, bestandsgrootte: 547 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving
Nederlands: eigen foto van een schilderij uit 1568 afkomstig uit het weeshuis van Gouda met het portret van een 57 jarige vrouw en twee twaalfjarige weeskinderen Nicolaus en Adriaen. Het schilderij behoort tot de collectie van het Museum Gouda, de maker is onbekend
Datum
Bron zelf gefotografeerd
Auteur Onbekend

Licentie

Het tweedimensionale kunstwerk afgebeeld op deze afbeelding valt in het publiek domein omdat:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten.

Reproducties van het werk kunnen ook worden beschouwd als publiek domein omdat ze geen oorspronkelijk karakter hebben. Dit geldt voor reproducties gemaakt in de Verenigde Staten (zie Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Duitsland en veel andere landen.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie29 jun 2013 16:27Miniatuurafbeelding voor de versie van 29 jun 2013 om 16:273.176 × 3.564 (547 kB)Gouwenaar{{Information |Description={{nl|foto van een schilderij uit 1568 afkomstig uit het weeshuis van Gouda met het portret van een 57 jarige vrouw en twee twaalfjarige weeskinderen Nicolaus en Adriaen. Het schilderij behoort tot de collectie van het Museum ...

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt: