Bestand:Wesselsedijk Averlosche Leide Raalte.jpeg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(1.600 × 1.200 pixels, bestandsgrootte: 464 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Beschrijving
Nederlands: De Averlosche Leide is ruim vijf kilometer lang en dient voornamelijk voor de afwatering van agrarisch gebied. Er zijn vijf stuwtjes die na 2012 zullen worden vervangen door vispasseerbare voorzieningen, tegelijkertijd zal een van beide oevers natuurvriendelijk worden ingericht.
Datum
Bron Eigen werk
Auteur JanB46

Licentie

Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, maak het hierbij onder de volgende licenties beschikbaar:
GNU head Toestemming wordt verleend voor het kopiëren, verspreiden en/of wijzigen van dit document onder de voorwaarden van de GNU-licentie voor vrije documentatie, versie 1.2 of enige latere versie als gepubliceerd door de Free Software Foundation; zonder Invariant Sections, zonder Front-Cover Texts, en zonder Back-Cover Texts. Een kopie van de licentie is opgenomen in de sectie GNU-licentie voor vrije documentatie.
w:nl:Creative Commons

Naamsvermelding Gelijk delen

Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licenties Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Unported, 2.5 Algemeen, 2.0 Algemeen en 1.0 Algemeen.
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – U moet de juiste creditering geven, een link naar de licentie verstrekken en aangeven of er wijzigingen zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet op een manier die suggereert dat de licentiegever u of uw gebruik goedkeurt.
  • Gelijk delen – Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend worden verspreid krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie, een gelijksoortige of een compatible licentie.

U mag zelf één van de licenties kiezen.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie27 jun 2012 21:03Miniatuurafbeelding voor de versie van 27 jun 2012 om 21:031.600 × 1.200 (464 kB)JanB46De Averlosche Leide is ruim vijf kilometer lang en dient voornamelijk voor de afwatering van agrarisch gebied. Er zijn vijf stuwtjes die na 2012 zullen worden vervangen door vispasseerbare voorzieningen, tegelijkertijd zal een van beide oevers natuurvr...

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

  • Gebruik op fy.wikipedia.org

Metadata