Bestand:Yegorov-Simeon the Righteous.jpg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(745 × 1.030 pixels, bestandsgrootte: 80 kB, MIME-type: image/jpeg)

Commons-logo.svg

Beschrijving

Simeon the Righteous

Datum 1830-40s
Bron Bibliotekar.ru
Auteur Alexey Yegorov
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Het tweedimensionale kunstwerk afgebeeld op deze afbeelding valt in het publiek domein omdat:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten.

Reproducties van het werk kunnen ook worden beschouwd als publiek domein omdat ze geen oorspronkelijk karakter hebben. Dit geldt voor reproducties gemaakt in de Verenigde Staten (zie Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Duitsland en veel andere landen.
Public domain Dit werk bevindt zich in het publiek domein in Rusland volgens artikel 1256 van het Burgerlijk Wetboek van de Russische Federatie.

Dit werk werd gepubliceerd op het territorium van het Russische Rijk (Russische Republiek) uitgezonderd de gebieden van de Grootvorstendom Finland (Великое княжество Финляндское) en Congres-Polen (Царство Польское) voor 7 november 1917 en werd niet heruitgegeven in de 30 dagen na de eerste publicaties op het grondgebied van Sovjet-Rusland of andere landen.

Rusland (voorheen Russische Socialistische Federatieve Sovjetrepubliek) is de historische erfgenaam maar niet de rechtsopvolger van het Russische Rijk.[1][2]Gebruik indien mogelijk {{PD-Russia}} of {{PD-old-100}} in plaats van dit sjabloon.

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in de Verenigde Staten omdat het gepubliceerd werd (of geregistreerd bij de U.S. Copyright Office) voor 1 januari 1924.

Flag of Russia

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie15 jun 2007 13:36Miniatuurafbeelding voor de versie van 15 jun 2007 om 13:36745 × 1.030 (80 kB)Brandmeister~commonswiki{{Information |Description=Siemon the Righteous |Source=[http://bibliotekar.ru/Kartiny1/13.htm Bibliotekar.ru] |Date=1830-40s |Author=Alexey Yegorov |Permission={{PD-Art}} {{PD-Russia}} |other_versions= }}

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: