Caravanmover

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Geplaatst:
11-08-2018

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Een vaste gemonteerde caravanmover met van boven naar beneden elektromotor, aandrijfrol, zwenkmechanisme en verbindingsstang

Een caravanmover is een hulpmiddel om een afgekoppelde caravan over kleine afstanden te verplaatsen zonder dat daarbij menskracht nodig is. Het apparaat wordt ook wel een rangeersysteem voor caravans genoemd.

Gebruik[bewerken]

De aandrijving van de caravanmover is elektrisch en de besturing geschiedt via een afstandsbediening.

De caravanmover wordt onder de caravan geplaatst of vastgemaakt. De caravanmover bestaat (bij een eenassige caravan) uit twee delen, elk met een elektromotor en een aandrijfrol die tegen het loopvlak van de caravanbanden wordt geplaatst.

Referenties[bewerken]