Caren Meynen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Caren Meynen (Herentals, 1 november 1978) is een Vlaamse zangeres, videojockey en presentatrice.

Carrière[bewerken]

Meynen raakte bekend als presentatrice bij Radio Donna en muziekzender TMF. Daarnaast is ze vaak te horen in diverse reclamespots en is ze een van de stemmen die dagelijks de VT4-programma's aankondigt. Een aantal jaren geleden speelde ze ook een gastrol in F.C. De Kampioenen. Ze is bekend als de Ultratopmadam omdat ze zowel op Donna als op TMF de Ultratop presenteerde. In 2008 deed ze dat voor de laatste keer op beide zenders. Na het opdoeken van Donna is ze aan de slag gegaan bij De Rode Loper.

Van september 2011 tot 2012 is Meynen aan de slag bij Radio 2 Limburg als presentatrice en reporter. Meynen is vaak te horen als stem in radio- en tv-spots. Onder andere voor VT4, Ketnet, Radio 2 en anne. In 2012 stapt ze van de Limburgse afdeling van Radio 2 over naar de nationale zender, waar ze het avondprogramma De Volgelingen presenteert.[1] Vanaf 2013 presenteert ze de Radio 2 Top 30.[2]

Meynen is ook zangeres. Ze stond met haar band onder andere op Marktrock, Suikerrock, Parkpop, Pennenzakkenrock. Ze maakte nummers voor Radio Donna zoals het Doe De Donna-lied. Voor de India-actie in 2001 van de VRT-radiozenders maakte ze samen met Alain Vande Putte het nummer 'Samen voor India'. Het nummer werd ingezongen door Belle Pérez, Paul Michiels, Danny Wuyts en Caren Meynen, met Jan Hautekiet op piano en Walter Couvreur van Klara op bugel.

In 2008 zong ze samen met DJ Wout en Regi het nummer Larger Than Life in de Lotto Arena tijdens Registrated. Het nummer Larger Than Life staat ook op het album Registrated.

Televisie[bewerken]

Actrice[bewerken]

Presentatie[bewerken]

Radio[bewerken]

Muziek[bewerken]

Bands[bewerken]

  • "Caren Meynen & The Hits"
  • "Wishband"

Featuring[bewerken]