Caroline van Wijk

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
20-06-2019
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Caroline van Wijk
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Algemene informatie
Volledige naam Caroline Désirée van Wijk
Geboren 1 december 1964
Land Nederland
Werk
Jaren actief 2006 -
Website
Portaal  Portaalicoon   Literatuur

Caroline Désirée van Wijk (1 december 1964) is een Nederlands schrijfster uit Delft. Zij debuteerde met haar roman "Geen regen van betekenis" in 2006. In 2008 verscheen de roman "jesse06" in feuilletonvorm per e-mail. Inmiddels werkt zij aan haar derde roman "Liefde, under construction" (werktitel). Daarnaast heeft zij vele korte verhalen, gedichten en miniaturen geschreven en is zij ondernemer.