Categorie:Andes-Equatoriale talen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Geplaatst:
13-09-2017

Genomineerd   Deze categorie is genomineerd voor hernoeming, samenvoeging of verwijdering.

Omdat iemand vindt dat deze categorie niet met de huidige naam in de Nederlandstalige Wikipedia past, is deze op de lijst met te beoordelen categorieën geplaatst. Hier is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de nominatie tot verwijdering, hernoeming of samenvoeging te vinden.
Korte omschrijving van de reden: De Andes-Equatoriale zijn een voorgestelde taalfamilie die vrij algemeen verworpen wordt. Ik heb daarom de talen die in deze categorie stonden eruit weggehaald, en nu staat alleen het artikel Andes-Equatoriale talen zelf er nog in, wat nogal weinig is voor een categorie. De pagina's in andere talen waar naar gelinkt wordt betreffen indiaanse talen uit het Andesgebied, m.a.w. in tegenstelling tot de Andes-Equatoriale talen geen genetische, maar geografische categorie.
Na plaatsing op de lijst met te beoordelen categorieën blijft de categorie daar ten minste twee weken staan, zodat eventuele bezwaren tegen verwijdering, hernoeming of samenvoeging ingebracht kunnen worden.

De artikelen in deze categorie worden niet automatisch mee verwijderd. Ze komen wel in aanmerking voor plaatsing in een andere categorie. Het is niet de bedoeling dat een categorie leeggemaakt wordt, voordat deze uit het systeem is verwijderd.

(/)

Icoontje broodkruimel

Artikelen in de categorie "Andes-Equatoriale talen"

Deze categorie bevat de volgende pagina.