Categorie:Geschiedenis van Nederland naar stad

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
12-02-2016

Genomineerd   Deze categorie is genomineerd voor hernoeming, samenvoeging of verwijdering.

Omdat iemand vindt dat deze categorie niet met de huidige naam in de Nederlandstalige Wikipedia past, is deze op de lijst met te beoordelen categorieën geplaatst. Hier is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de nominatie tot verwijdering, hernoeming of samenvoeging te vinden.
Korte omschrijving van de reden: Afbakening van 'stad' is arbitrair. Hernoemen naar Categorie:Geschiedenis van Nederland naar plaats maakt ook ruimte voor de geschiedenis van historisch belangrijke plaatsen die nu minder dan 25.000 inwoners tellen of die nooit een stad zijn geweest. Daarvan staat er trouwens nu ook al enkele in (bijv. Montfoort en Medemblik).
Na plaatsing op de lijst met te beoordelen categorieën blijft de categorie daar ten minste twee weken staan, zodat eventuele bezwaren tegen verwijdering, hernoeming of samenvoeging ingebracht kunnen worden.

De artikelen in deze categorie worden niet automatisch mee verwijderd. Ze komen wel in aanmerking voor plaatsing in een andere categorie. Het is niet de bedoeling dat een categorie leeggemaakt wordt, voordat deze uit het systeem is verwijderd.

(/)

Portal.svg Portaal Steden

Ondercategorieën

Deze categorie bevat de volgende 44 ondercategorieën, van een totaal van 44.

A

B

D

E

G

H

K

L

M

N

O

R

S

T

V

W

Z

Artikelen in de categorie "Geschiedenis van Nederland naar stad"

Deze categorie bevat de volgende 2 pagina’s, van in totaal 2.