Categorie:Gnosticisme

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
06-09-2017

Genomineerd   Deze categorie is genomineerd voor hernoeming, samenvoeging of verwijdering.

Omdat iemand vindt dat deze categorie niet met de huidige naam in de Nederlandstalige Wikipedia past, is deze op de lijst met te beoordelen categorieën geplaatst. Hier is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de nominatie tot verwijdering, hernoeming of samenvoeging te vinden.
Korte omschrijving van de reden: Relevante artikelen voor religieuze, esoterische en mythologische aangelegenheden voor de (klassieke) oudheid liggen veel te verspreid over de categorieën. Er is een nieuwe categorieboom opgesteld, waarin deze categorie niet meer relevant. Is inmiddels ook leeggehaald.Relevante artikelen zijn ondergebracht bij andere categorieën. Zie voor overleg en discussie Hier, hier en hier. Mag dus ook nu weg.
Na plaatsing op de lijst met te beoordelen categorieën blijft de categorie daar ten minste twee weken staan, zodat eventuele bezwaren tegen verwijdering, hernoeming of samenvoeging ingebracht kunnen worden.

De artikelen in deze categorie worden niet automatisch mee verwijderd. Ze komen wel in aanmerking voor plaatsing in een andere categorie. Het is niet de bedoeling dat een categorie leeggemaakt wordt, voordat deze uit het systeem is verwijderd.

(/)

Deze categorie bevat geen pagina’s of media.