Categorie:Kenmerk naar locatie

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
14-06-2017

Genomineerd   Deze categorie is genomineerd voor hernoeming, samenvoeging of verwijdering.

Omdat iemand vindt dat deze categorie niet met de huidige naam in de Nederlandstalige Wikipedia past, is deze op de lijst met te beoordelen categorieën geplaatst. Hier is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de nominatie tot verwijdering, hernoeming of samenvoeging te vinden.
Korte omschrijving van de reden: Eenzelfde geval als Categorie:Onderwerp naar periode. In de categorieboom navigeert men normaliter eerst naar onderwerp X toe en dan pas naar onderwerp X naar locatie. Deze categorie doet het omgekeerde: u zoekt iets naar locatie, wat zoekt u naar locatie? Ook de navigatie van onderwerp X naar locatie naar onderwerp Y naar locatie is m.i. zinloos en niet logisch.
Na plaatsing op de lijst met te beoordelen categorieën blijft de categorie daar ten minste twee weken staan, zodat eventuele bezwaren tegen verwijdering, hernoeming of samenvoeging ingebracht kunnen worden.

De artikelen in deze categorie worden niet automatisch mee verwijderd. Ze komen wel in aanmerking voor plaatsing in een andere categorie. Het is niet de bedoeling dat een categorie leeggemaakt wordt, voordat deze uit het systeem is verwijderd.

(/)

Icoontje broodkruimel
 Categorieën: Geen

Ondercategorieën

Deze categorie bevat de volgende 8 ondercategorieën, van een totaal van 8.

C

K

O

W