Categorie:Nonwoven

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Icoontje broodkruimel
Geplaatst:
18-02-2018

Genomineerd   Deze categorie is genomineerd voor hernoeming, samenvoeging of verwijdering.

Omdat iemand vindt dat deze categorie niet met de huidige naam in de Nederlandstalige Wikipedia past, is deze op de lijst met te beoordelen categorieën geplaatst. Hier is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de nominatie tot verwijdering, hernoeming of samenvoeging te vinden.
Korte omschrijving van de reden: Volgens het artikel Nonwoven is dit een vlies dat niet geweven wordt maar vervaardigd uit vezels. Maar als het artikel klopt, dan horen de meeste artikelen (o.a. Bont (huid), Bukskin, Leer (stof)) niet in de gelijknamige categorie thuis. Wat er wel in thuis hoort is dan mijns inziens te weinig om een eigen categorie te rechtvaardigen. Ik stel voor om de inhoud te verplaatsen naar Categorie:Stofsoort
Na plaatsing op de lijst met te beoordelen categorieën blijft de categorie daar ten minste twee weken staan, zodat eventuele bezwaren tegen verwijdering, hernoeming of samenvoeging ingebracht kunnen worden.

De artikelen in deze categorie worden niet automatisch mee verwijderd. Ze komen wel in aanmerking voor plaatsing in een andere categorie. Het is niet de bedoeling dat een categorie leeggemaakt wordt, voordat deze uit het systeem is verwijderd.

(/)

Artikelen in de categorie "Nonwoven"

Deze categorie bevat de volgende 10 pagina’s, van in totaal 10.