Categorie:Omkeerfeest

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Icoontje broodkruimel
Geplaatst:
06-12-2017

Genomineerd   Deze categorie is genomineerd voor hernoeming, samenvoeging of verwijdering.

Omdat iemand vindt dat deze categorie niet met de huidige naam in de Nederlandstalige Wikipedia past, is deze op de lijst met te beoordelen categorieën geplaatst. Hier is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de nominatie tot verwijdering, hernoeming of samenvoeging te vinden.
Korte omschrijving van de reden: Volgens deze eerdere nominatie een zelfverzonnen term. Dat lijkt de kloppen gezien de magere resultaten bij Google. Artikel is destijds dan ook verwijderd om die reden. Het zal voor velen dan ook een onbekende term zijn en zeker geen reden om een categorie aan te maken.
Na plaatsing op de lijst met te beoordelen categorieën blijft de categorie daar ten minste twee weken staan, zodat eventuele bezwaren tegen verwijdering, hernoeming of samenvoeging ingebracht kunnen worden.

De artikelen in deze categorie worden niet automatisch mee verwijderd. Ze komen wel in aanmerking voor plaatsing in een andere categorie. Het is niet de bedoeling dat een categorie leeggemaakt wordt, voordat deze uit het systeem is verwijderd.

(/)

Een omkeerfeest of omkeerritueel is een viering waarin de sociale rollen zijn omgedraaid, dus waarin macht en waardigheid van een gezagsdrager gedurende enige tijd wordt gegeven aan degenen in een ondergeschikte positie.

Artikelen in de categorie "Omkeerfeest"

Deze categorie bevat de volgende 5 pagina’s, van in totaal 5.