Categorie:Stripauteur naar nationaliteit

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
07-03-2018

Genomineerd   Deze categorie is genomineerd voor hernoeming, samenvoeging of verwijdering.

Omdat iemand vindt dat deze categorie niet met de huidige naam in de Nederlandstalige Wikipedia past, is deze op de lijst met te beoordelen categorieën geplaatst. Hier is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de nominatie tot verwijdering, hernoeming of samenvoeging te vinden.
Korte omschrijving van de reden: Overbodige opsplitsing naar land - Van de 28 subcategorieën heeft meer dan de helft onvoldoende inhoud om een opsplitsing naar land te rechtvaardigen. De inhoud van die subcategorieën (zal ze hieronder benoemen) naar Categorie:Stripauteur verplaatsen en de subcategorieën die overblijven directe subcategorieën maken van Categorie:Stripauteur.
Na plaatsing op de lijst met te beoordelen categorieën blijft de categorie daar ten minste twee weken staan, zodat eventuele bezwaren tegen verwijdering, hernoeming of samenvoeging ingebracht kunnen worden.

De artikelen in deze categorie worden niet automatisch mee verwijderd. Ze komen wel in aanmerking voor plaatsing in een andere categorie. Het is niet de bedoeling dat een categorie leeggemaakt wordt, voordat deze uit het systeem is verwijderd.

(/)

Icoontje broodkruimel

Ondercategorieën

Deze categorie bevat de volgende 28 ondercategorieën, van een totaal van 28.

A

B

C

D

E

F

I

J

K

M

N

P

R

S

T

Z