Categorie:Vervoer in de Verenigde Staten naar staat

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
06-07-2016

Genomineerd   Deze categorie is genomineerd voor hernoeming naar Categorie:Verkeer en vervoer in de Verenigde Staten naar staat.

Omdat iemand vindt dat deze categorie niet met de huidige naam in de Nederlandstalige Wikipedia past, is deze op de lijst met te beoordelen categorieën geplaatst. Hier is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de nominatie tot verwijdering, hernoeming of samenvoeging te vinden.

Na plaatsing op de lijst met te beoordelen categorieën blijft de categorie daar ten minste twee weken staan, zodat eventuele bezwaren tegen verwijdering, hernoeming of samenvoeging ingebracht kunnen worden.

De artikelen in deze categorie worden niet automatisch mee verwijderd. Ze komen wel in aanmerking voor plaatsing in een andere categorie. Het is niet de bedoeling dat een categorie leeggemaakt wordt, voordat deze uit het systeem is verwijderd.

(/)

Categorie:Vervoer in Washington (staat) Categorie:Vervoer in Oregon Categorie:Vervoer in Californië Categorie:Vervoer in Hawaï Categorie:Vervoer in Alaska Categorie:Vervoer in Idaho Categorie:Vervoer in Vermont Categorie:Vervoer in New Hampshire Categorie:Vervoer in Massachusetts Categorie:Vervoer in Rhode Island Categorie:Vervoer in Connecticut Categorie:Vervoer in New Jersey Categorie:Vervoer in Delaware Categorie:Vervoer in Maryland Categorie:Vervoer in Washington D.C. Categorie:Vervoer in Montana Categorie:Vervoer in North Dakota Categorie:Vervoer in South Dakota Categorie:Vervoer in Nevada Categorie:Vervoer in Utah Categorie:Arizona Categorie:Vervoer in Wyoming Categorie:Vervoer in Colorado Categorie:Vervoer in New Mexico Categorie:Vervoer in Nebraska Categorie:Vervoer in Kansas Categorie:Vervoer in Oklahoma Categorie:Vervoer in Texas Categorie:Vervoer in Minnesota Categorie:Vervoer in Iowa Categorie:Vervoer in Missouri Categorie:Vervoer in Arkansas Categorie:Vervoer in Louisiana Categorie:Vervoer in Michigan Categorie:Vervoer in Wisconsin Categorie:Vervoer in Illinois Categorie:Vervoer in Indiana Categorie:Vervoer in Ohio Categorie:Vervoer in West Virginia Categorie:Vervoer in Kentucky Categorie:Vervoer in Tennessee Categorie:Vervoer in Mississippi Categorie:Vervoer in Alabama Categorie:Vervoer in Georgia Categorie:Vervoer in Florida Categorie:Vervoer in South Carolina Categorie:Vervoer in North Carolina Categorie:Vervoer in Virginia Categorie:Vervoer in Maryland Categorie:Vervoer in Maryland Categorie:Vervoer in Washington D.C. Categorie:Vervoer in Delaware Categorie:Vervoer in New York (staat) Categorie:Vervoer in Pennsylvania Categorie:Vervoer in New Jersey Categorie:Vervoer in Connecticut Categorie:Vervoer in Rhode Island Categorie:Vervoer in Massachusetts Categorie:Vervoer in New Hampshire Categorie:Vervoer in Vermont Categorie:Vervoer in MaineUS state abbrev map.png
Over deze afbeelding

Ondercategorieën

Deze categorie bevat de volgende 50 ondercategorieën, van een totaal van 50.

A

C

D

F

G

H

I

K

L

M

N

O

P

R

T

U

V

W