Categorie:Wikipedia:Gebruiker zh-wen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
14-11-2017

Genomineerd   Deze categorie is genomineerd voor hernoeming naar Categorie:Wikipedia:Gebruiker lzh.

Omdat iemand vindt dat deze categorie niet met de huidige naam in de Nederlandstalige Wikipedia past, is deze op de lijst met te beoordelen categorieën geplaatst. Hier is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de nominatie tot verwijdering, hernoeming of samenvoeging te vinden.

Na plaatsing op de lijst met te beoordelen categorieën blijft de categorie daar ten minste twee weken staan, zodat eventuele bezwaren tegen verwijdering, hernoeming of samenvoeging ingebracht kunnen worden.

De artikelen in deze categorie worden niet automatisch mee verwijderd. Ze komen wel in aanmerking voor plaatsing in een andere categorie. Het is niet de bedoeling dat een categorie leeggemaakt wordt, voordat deze uit het systeem is verwijderd.

(/)

Gnome-fs-directory.svg
Dit is een beheercategorie, bestemd voor Wikipedia-gebruikers die een bepaalde taal beheersen.
Deze categorie bevat een overzicht van categorieën met daarin gebruikers die aangegeven hebben dat ze het Klassiek Chinees op een bepaald niveau beheersen. Zie de hieronder getoonde subcategorieën, waar zh-wen-1 staat voor gebruikers met elementaire kennis van het Klassiek Chinees, zh-wen-2 voor gemiddelde kennis, zh-wen-3 voor uitstekende kennis, zh-wen-4 voor moedertaalniveau, zh-wen-5 voor professioneel niveau en zh-wen-M voor gebruikers die het Klassiek Chinees als moedertaal hebben.


Zie voor uitleg over het toevoegen van babel-sjablonen om je taalvaardigheid mee aan te duiden de pagina Wikipedia:Babel.

Ondercategorieën

Deze categorie bevat de volgende 2 ondercategorieën, van een totaal van 2.