Categorie:Wikipedia:Redirect

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
12-02-2015

Genomineerd   Deze categorie is genomineerd voor hernoeming naar Categorie:Wikipedia:Doorverwijzing.

Omdat iemand vindt dat deze categorie niet met de huidige naam in de Nederlandstalige Wikipedia past, is deze op de lijst met te beoordelen categorieën geplaatst. Hier is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de nominatie tot verwijdering, hernoeming of samenvoeging te vinden.
Korte omschrijving van de reden voor hernoeming: Daar bestaat gewoon een Nederlands woord voor
Na plaatsing op de lijst met te beoordelen categorieën blijft de categorie daar ten minste twee weken staan, zodat eventuele bezwaren tegen verwijdering, hernoeming of samenvoeging ingebracht kunnen worden.

De artikelen in deze categorie worden niet automatisch mee verwijderd. Ze komen wel in aanmerking voor plaatsing in een andere categorie. Het is niet de bedoeling dat een categorie leeggemaakt wordt, voordat deze uit het systeem is verwijderd.

(/)

Gnome-fs-directory.svg
Dit is een beheercategorie, bestemd voor pagina's in de categorienaamruimte.
In deze categorie staan categorieën die redirects bevatten waar iets mee is en zijn ingedeeld naar de reden waarom de redirect is gemaakt. Dit kan behulpzaam zijn bij het automatisch doorlinken van pagina's, eventuele spellingscorrecties, en dergelijke.Deze categorie zelf dient geen redirects te bevatten, alleen subcategorieën. Zet ook geen redirects direct in de subcategorieën, maar gebruik een van de sjablonen hieronder. Meer informatie over redirects is te vinden op Wikipedia:Redirect.

Ondercategorieën

Deze categorie bevat de volgende 2 ondercategorieën, van een totaal van 2.