Charlotte Labee

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Charlotte Labee
Charlotte Labee
Volledige naam Charlotte Labee
Geboren Roosendaal, 13 januari 1986
Land Vlag van Nederland Nederland
Beroep ondernemer, model, presentatrice
Jaren actief 2017-heden
Officiële website
(en) IMDb-profiel
Portaal  Portaalicoon   Mode

Charlotte Labee (Roosendaal, 13 januari 1986) is een Nederlands ondernemer en voormalig model en presentatrice.

Levensloop[bewerken | brontekst bewerken]

Labee studeerde management aan Schoevers. Op haar dertiende was ze in Londen al eens aangesproken om modellenwerk te doen en ze begon serieus met modellenwerk toen ze op haar zeventiende enkele maanden naar Milaan vertrok voor verschillende opdrachten. Terug in Nederland hield ze zich bezig met shoots en shows.

In 2008 werd ze verkozen tot Miss Universe Nederland[1] en werd ze uitgezonden naar Vietnam waar ze achttiende werd tijdens de verkiezing die georganiseerd werd door Donald Trump. Na haar verkiezing tot Miss Universe Nederland presenteerde ze bij Omroep Brabant gedurende twee jaar het tv-programma Inz&Uitz. Daarna presenteerde ze nog een korte periode een zakelijk programma voor een lokale televisieomroep. In 2011 werd ze gevraagd het advertentieprogramma LifestyleXperience te presenteren voor RTL 4.

Sinds 2010 is Labee ambassadrice voor de stichting Energy4All die zich inzet voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Labee had een gelijknamig modelabel dat begin 2017 failliet ging.[2]

In 2017 verdiepte Labee zich bij de Brain Balance Achievement Centers in de wereld van het menselijk brein, de mindset, voeding en beweging. Ze rondde bij de franchiseketen de opleidingen ‘Neural Cause Effects’, NLP en ‘Body Mind Reset’ af en volgde de opleiding Orthomoleculair Deskundige. In september 2019 verscheen haar eerste zelfuitgegeven e-boek Brain Balance. In 2020 stond Labee centraal in een aflevering van het televisieprogramma ‘Het mooiste meisje van de klas’.

Bestseller 60[bewerken | brontekst bewerken]

Boeken met noteringen in de Nederlandse Bestseller 60 Datum van
verschijnen
Datum van
binnenkomst
 Hoogste 
positie
 Aantal 
weken
 Opmerkingen 
Brain Food Smoothies 2021 02-06-2021 4 2
Overprikkeld brein 2022 06-07-2022 1(6wk) 22*