Chicago Fire (seizoen 9)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Chicago Fire (seizoen 9)
Televisieprogramma Chicago Fire
Land van oorsprong Vlag van de Verenigde Staten
Zender(s) Vlag van NederlandFoxlife
Vlag van NederlandFox
Start 11 november 2020
Einde heden
Aantal afleveringen 16
Seizoenchronologie
← Vorige Volgende →
seizoen 8
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Dit artikel vat het negende seizoen van Chicago Fire samen. Dit seizoen loopt van 11 november 2020 tot heden.

Vanwege de COVID-19-pandemie lagen de opnames twee weken stil. Het verschijnen van de derde aflevering gebeurt op 6 januari 2021.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Terugkerende rollen[bewerken | brontekst bewerken]


Afleveringen[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.
Nr. Aflevering Titel Regisseur Schrijver(s) Selectie gastrollen Uitzenddatum Vlag van de Verenigde Staten
180 1
Rattle Second City
Reza Tabrizi Derek Haas Garett Young - Joe Halleck
Marina Squerciati - Kim Burgess
11 november 2020
De brandweerlieden en paramedici van Firehouse 51 worden op scherp gezet nu COVID-19 Chicago en de rest van de wereld blijft teisteren. Ondertussen, na het vertrek van Foster naar de medische school, introduceert Ambulance 61 Gianna Mackey als de nieuwste paramedicus. Er wordt onthuld dat Mackey en Cruz samen zijn opgegroeid en dat hij voor haar heeft gevochten om tot 51 te komen. Tijdens een oproep hebben Brett en Mackey te maken met een OD-patiënt wiens broer Brett's leven bedreigt met een pistool. Later wordt de deur van Brett's appartement opengelaten, waardoor Casey de nacht met haar doorbrengt. Na het redden van Severide's leven bij een oproep, beveelt Boden Kidd aan om de luitenantstest over een paar maanden te doen. Ook, om de laatste toevoeging aan het merk Molly's te promoten, rekruteert Hermann Mouch en Ritter om met een idee te komen om de zaak te promoten. Mackey en Brett krijgen het trieste nieuws dat hun patiënt is overleden in Chicago Med. Later, terwijl ze op weg zijn naar een oproep, worden Mackey en Brett door de oudere broer van het OD-slachtoffer naar beneden geramd en stort Ambulance 61 neer.
181 2
That Kind Of Heat
Reza Tabrizi Andrea Newman & Michael Gilvary Katelynn Shennett - Kylie Estevez
Garett Young - Joe Halleck
18 november 2020
Terwijl Brandweerkazerne 51 zich naar de ambulance 61 haast, springt Casey uit de truck om zich naar Brett te haasten en hun gevoelens voor elkaar te stollen. Later kust het duo, maar Brett vraagt Casey of hij nog steeds verliefd is op Dawson. Ondertussen begint Mackey haar plaats in 51 na het ongeluk in twijfel te trekken. Kidd reikt uit naar een van haar "Girls on Fire" studenten nadat ze gestopt is met te komen naar het programma. Ritter zet zichzelf op een schadelijke manier bij een oproep waarbij een vrouw op de treinsporen valt. Gallo en Ritter krijgen per ongeluk te maken met stapels papierwerk in de stierenpen. Ook gaat Severide een stapje verder om een herinnering te redden van de vernietiging.