Chicago Med (seizoen 4)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Chicago Med (seizoen 4)
Televisieprogramma Chicago Med
Land van oorsprong Vlag van Verenigde Staten
Zender(s) Vlag van Verenigde StatenNBC
Start 26 september 2018
Einde 22 mei 2019
Aantal afleveringen 22
Seizoenchronologie
← Vorige
Volgende →
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Dit artikel vat het vierde seizoen van Chicago Med samen. Dit seizoen loopt van 26 september tot en met 2019.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Terugkerende rollen[bewerken | brontekst bewerken]

Cross-overrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Chicago Fire[bewerken | brontekst bewerken]

Chicago P.D.[bewerken | brontekst bewerken]

Afleveringen[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.
Nr. Aflevering Titel Regisseur Schrijver(s) Selectie gastrollen Uitzenddatum Vlag van Verenigde Staten
62 1
Be My Better Half
Michael Waxman Diane Frolov
Andrew Schneider
Rachel DiPillo - dr. Sarah Reese
Raquel McPeek Rodriguez - Lindsey
James Caverly - Peter Rush
David Parkes - Barry Lindheim
26 september 2018
Sharon raakt al meteen in conflict met het nieuwe hoofd van het ziekenhuis, wanneer dr. Rhodes een verzoek indient voor een operatiekamer op de eerste hulp. Dr. Charles heeft te maken met de nasleep van de dood van de vader van dr. Reese, en zij vertrouwt dr. Charles niet meer en verlaat het ziekenhuis. Dr. Halstead heeft dr. Manning ten huwelijk gevraagd, en zij heeft het geaccepteerd en begint meteen met het plannen van hun huwelijk. Dr. Bekker zet alles op alles om dr. Rhodes in Chicago te houden. Dr. Choi probeert April ervan te overtuigen dat zijn zus geen drugs gebruikt.

Er komt een doof koppel op de spoedeisende hulp, de man, Peter, is ziek en zijn verloofde, Bonnie, denkt dat het door de CI operatie komt die hij heeft ondergaan. De dokters geven aan dat het er los van staat en willen zijn CI activeren. Bonnie is het niet eens met de CI en heeft het gevoel dat Peter niet meer van haar houdt doordat hij een CI heeft. De specialist (Audioloog) legt aan de andere artsen uit dat het hebben van een CI in de Dovengemeenschap controversieel is: voor Bonnie is doofheid een cultuur, een gemeenschap en zij denkt dat de artsen een niet-bestaand probleem willen oplossen.

63 2
When to Let Go
Charles S. Carroll Diane Frolov
Andrew Schneider
Danny Weiss
Paula Jon DeRose - Leslie Scott
Adam Jacobs - Ryan Scott
Louis Herthum - Pat Halstead
Tonray Ho - Leah
3 oktober 2018
Deze aflevering is een cross-over met Chicago Fire (seizoen 7, aflevering 2) en Chicago P.D. (seizoen 6, aflevering 2).

Brandweervrouw Stella Kid wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht met zware verwondingen aan haar longen dat haar carrière bij de brandweer kan kosten. De vader van dr. Halstead wordt in het ziekenhuis opgenomen, waar hij al snel komt te overlijden. Dr. Manning en dr. Bekker behandelen een brandwondenslachtoffer die een lange weg voor herstel gaat krijgen, maar haar ouders willen haar dit niet aandoen en willen dat de dokters haar leven beëindigen. Dr. Charles vermoedt dat brandweerman Otis lijdt aan PTSS, door zijn laatste verwondingen. Dr. Choi behandelt een patiënte die ervan overtuigd is dat zij mishandeld werd voordat de brand uitbrak.

64 3
Heavy is the Head
Michael Waxman Jeff Drayer Bess Rous - Lisa Harris
Brian King - Matt Harris
Dan Waller - Chris Davis
Peter Mark Kendall - Joey Thomas
10 oktober 2018
Dr. Choi behandelt een jong patiënt die een niertransplantatie nodig heeft. Zijn vader is een match, maar dan wordt er ontdekt dat de patiënt door hem werd ontvoerd. Dr. Manning en een medisch student behandelen een zwangere vrouw die een hoognodige operatie weigert. Dr. Rhodes voert een gevaarlijke operatie uit in de nieuwe operatiekamer, en vraagt dan aan Maggie om hulp. Dr. Halstead bezoekt een locatie om te trouwen. Sharon ligt nog steeds op ramkoers met het nieuwe hoofd van het ziekenhuis.
65 4
Backed Against the Wall
Vincent Misiano Eli Talbert Filipe Valle Costa - Manny Calderon
Kayli Carter - Tara
Peggy Jo Jacobs - Brenna McDouglas
Cruz Gonzalez-Cadel - Linda Harper
Keith D. Gallagher - James Harper
17 oktober 2018
Dr. Halstead moet het opnemen tegen de politie wanneer hij betrokken raakt met een man die een trouwlocatie bezit, en die onderzocht wordt door de politie voor het aannemen van steekpenningen. De nieuwe operatiekamer van dr. Rhodes opent zijn deuren voor patiënten. Dr. Manning behandelt een kankerpatiënt die illegaal in Amerika verblijft. Dr. Choi behandelt een patiënte met een sterke persoonlijkheid, en die liegt over haar identiteit. Dr. Choi maakt kennis met de vriend van zijn zus Emily.
66 5
What You Don't Know
Donald Petrie Stephen Hootstein Dennis Cockrum - Ray Burke
Devin Ratray - Tommy Burke
Adam Petchel - Tim Burke
Molly Lloyd - Tonya Griggs
24 oktober 2018
Dr. Halstead gaat undercover om de FBI te helpen met hun onderzoek naar Ray Burke. Dr. Bekker en dr. Charles behandelen een patiënt met de ziekte van Huntington die bezoekers weigert. Dr. Choi en April ontdekken dat de vriend van Emily getrouwd is en een kind heeft. Dr. Manning behandelt een patiënt waarvan zij vermoedt dat deze slachtoffer is van seksueel geweld.
67 6
Lesser of Two Evils
Martha Mitchell Safura Fadavi
Meridith Friedman
Deidre Goodwin - Jeanette Phillips
Arnell Powell - John Phillips
Ekaterina Zalitko - Daria Carson
Christian Campbell - Adam Carson
31 oktober 2018
Dr. Manning en dr. Halstead doen een ongebruikelijke behandeling wanneer zij vermoeden dat hun patiënt slachtoffer is van seksueel misbruik. Dr. Choi en dr. Charles behandelen een patiënte die een levertransplantatie nodig heeft. Echter ontdekken zij dan dat de patiënte na haar geboorte illegaal geadopteerd is. Het geduld van dr. Rhodes wordt op de proef gesteld wanneer zijn baas hard uitvalt naar een medische student.
68 7
The Poison Inside Us
Milena Govich Jeff Drayer
Joseph Sousa
Dennis Cockrum - Ray Burke
Devin Ratray - Tommy Burke
Adam Petchel - Tim Burke
Noelle P. Wilson - Claire Burton
7 november 2018
Wanneer op de eerste hulp een giftige stof vrijkomt, komt het ziekenhuis in een noodsituatie terecht. Dr. Choi is een van de mensen die hier direct mee in aanraking komt. Tijdens deze noodsituatie moeten dr. Manning en dr. Charles een noodkeizersnede uitvoeren op een zwangere vrouw. Dr. Halstead vervolgt zijn werk voor de FBI. Dr. Rhodes ontdekt dat zijn vader de belangrijkste financiële donor was voor zijn nieuwe operatiekamer.
69 8
Play By My Rules
Valerie Weiss Eli Talbert
Daniel Sinclair
Martasia Jones - Keegan
Kathryn Acosta - Mary Brice
14 november 2018
Dr. Rhodes en Sharon raken in conflict wanneer Sharon beslist om de nieuwe operatiekamer voor meerdere operaties te gebruiken, om zo de kosten te drukken. De aankomende bruiloft begint bij dr. Halstead op te breken, en reageert dit af op dr. Manning bij de behandeling van een patiënt die niet gereanimeerd wil worden. Dr. Choi en dr. Charles behandelen een patiënt met een vreemde stoornis. Maggie wordt bij een operatie geroepen, en draagt de leiding van de eerste hulpverpleegsters over aan April.
70 9
Death Do Us Part
Fred Berner Stephen Hootstein
Paul R. Puri
Dennis Cockrum - Ray Burke
Devin Ratray - Tommy Burke
Adam Petchel - Tim Burke
Chet Siegel - Lisa Jensen
Ben Edlin - Kevin Jensen
5 december 2018
Wanneer de huwelijksdag van dr. Halstead aanbreekt wordt hij ontvoerd, en zijn gijzelnemer dwingt hem op zijn zoon een noodoperatie uit te voeren. Dr. Manning staat alleen voor het altaar, en is bang dat zij door dr. Halstead is verlaten. Dr. Charles behandelt een patiënte die haar man heeft neergestoken, dit omdat zij denkt dat hij een oplichter is. Dr. Choi behandelt een zwangere vrouw die direct een keizersnede nodig heeft.
71 10
All the Lonely People
Michael Waxman Diane Frolov
Andrew Schneider
Ben Lorenz - Daniel Mitchell
Al'Jaleel McGhee - mr. Bennet
9 januari 2019
Voor het ziekenhuis vindt er een schietpartij plaats, en hierbij raakt verpleegster Sexton gewond. Dr. Charles vraagt Elsa Curry om hulp bij een psychologische evaluatie. Dr. Manning wordt gedwongen om een spoedkeizersnede uit te voeren als haar patiënte sterft aan een aneurysma. Dr. Halstead keert terug naar Chicago nadat hij in een getuigenbeschermingsprogramma zat. Dr. Rhodes en dr. Bekker gaan samen naar een gala, en dr. Rhodes krijgt dan ruzie met zijn vader nadat hij een vervelende opmerking maakt over dr. Bekker.
72 11
Who Can You Trust
Charles S. Carroll Safura Fadavi
Meridith Friedman
Garret Long - Alana
Joe Urla - Patrick
Marc Grapey - Peter Kalmick
Eddie McGee - Reginald Marks
Madelyn DePorter - Celine
16 januari 2019
Dr. Halstead moet nog steeds de gevolgen dragen van zijn PTSD, en reageert dit af op een zwangere patiënte. Dr. Choi en verpleegster Sexton raken in conflict over hun eerdere relatie en het ziekenhuisprotocol wanneer zij een dakloze patiënt behandelen die een hartstilstand krijgt. Dr. Charles behandelt een patiënte die waarschijnlijk de ziekte van Alzheimer heeft, maar het blijkt dat haar verzorger haar te veel medicijnen heeft toegediend. Dr. Rhodes en dr. Bekker zijn het niet met elkaar eens bij een patiënt die een levertransplantatie nodig heeft.
73 12
The Things We Do
Carl Seaton Jeff Drayer
Danny Weiss
Lauren Potter - Barbara Duncan
Mandy June Turpin - Kathy Duncan
Tricia Paoluccio - Carol Green
P.J. Sosko - Bruce Green
Christopher Convery - Jesse Green
23 januari 2019
Dr. Halstead spoedt zich naar dr. Manning wanneer zij een noodlanding moest maken met de traumahelikopter. Dr. Choi behandelt een patiënt die lijdt aan alcoholisme, en ontdekt dat de zoon van de patiënt hem wil doden. Dr. Rhodes en dr. Bekker zetten hun meningsverschil opzij wanneer zij een patiënte behandelen met het syndroom van Down. Een medische student maakt een cruciale fout bij een patiënt. Goodwin helpt dr. Charles met het maken van een profiel voor een online-datingsite.
74 13
Ghosts in the Attic
Michael Pressman Stephen Hootstein
Joseph Sousa
Jason Cho
Edwina Findley Dickerson - Sydney Hawkins
Patti Murin - Nina Shore
Terry Hamilton - mr. Kaminsky
Colby Lewis - Terry McNeal
6 februari 2019
De verpleegsters weigeren de patiënt van dr. Choi te behandelen, als blijkt dat hij een kindermisbruiker is. Later sterft de patiënt, en dr. Choi vermoedt dat dit door een overdosering gebeurde. Er wordt ingebroken in de auto van Halstead, en daarbij wordt zijn pistool gestolen. Dr. Manning vermoedt dat haar patiënt zich voordoet als kankerpatiënt, en dat hij zichzelf rattengif toedient. Dr. Rhodes en dr. Bekker opereren een HIV-positieve patiënt met gebroken ribben, en tijdens de operatie krijgt dr. Bekker een snijwond. Dr. Manning hoort dat dr. Halstead zijn pistool had gehouden, en besluit dan haar verlovingsring terug te geven.
75 14
Can't Unring That Bell
Lin Oeding Diane Frolov
Andrew Schneider
Daniel Sinclair
Dana Wheeler-Nicholson - Jackie Mills
Edwina Findley Dickerson - Sydney Hawkins
13 februari 2019
Dr. Halstead heeft moeite om zijn persoonlijke emoties onder dwang te houden tijdens zijn werk. Dr. Charles en dr. Choi behandelen een patiënt die af wil kicken van drugs. Lockwood gaat heel ver om een patiënt te helpen die een niertransplantatie nodig heeft. Dr. Rhodes en dr. Bekker raken het uiteindelijk met elkaar eens nadat een patiënt sterft.
76 15
We Hold These Truths
Nicole Rubio Eli Talbert
Paul R. Puri
Paula Newsome - Caroline Charles
Deanna Dunagan - mrs. Charles
Taylar Fondren - Jalissa Harris
Tonatiuh Elizarraraz - Sebastian Lopez
20 februari 2019
Chaos dreigt wanneer een automobilist een lokaal festival binnenrijdt waarin diverse gewonden vallen, en dr. Manning en Lockwood worden dan gedwongen om de triage uit te voeren. Dr. Choi behandelt een patiënt met nierstenen, en ontdekt dan een geheim van zijn medische student. Wanneer een patiënt hersendood wordt verklaard, moet Goodwin de moeder zien over te halen om haar zoon op te geven als orgaandonor. Dr. Rhodes is blij verrast als hij ontdekt dat Robin Charles terug in Chicago is.
77 16
Old Flames, New Sparks
Elodie Keene Safura Fadavi
Meridith Friedman
Lauren Sharpe - Emma Patterson
Paxton Singleton - Thomas Kramer
27 februari 2019
Dr. Halstead ontdekt een vrouw die bevroren in de sneeuw ligt, en ontdekt al snel dat zij een alcoholprobleem heeft. Dr. Manning gaat op huisbezoek bij een man die zijn vrouw heeft verloren tijdens een bevalling. Dr. Rhodes wordt in een situatie getrokken waarin hij een operatie weigert bij een patiënte vanwege een slechte gezondheid. Dr. Bekker besluit dan, achter de rug om van dr. Rhodes, om de patiënte wel te helpen. Dr. Choi en verpleegster Sexton behandelen een patiënt met agressieve kanker, en zijn ouders willen dat zijn jongere broer zijn organen aan hem doneert.
78 17
The Space Between Us
Daniela De Carlo Danny Weiss
Ryan Michael Johnson
Molly Bernard - Elsa Curry
Naian González Norvind - Lisa Bell
Uly Schlesinger - Ben Duncan
27 maart 2019
Er ontstaat een gevaarlijke situatie wanneer een auto het ziekenhuis binnenrijdt. Dr. Choi moet een moeilijke beslissing nemen om een medewerker te redden die onder de auto vastzit. Dr. Rhodes en dr. Bekker raken verwikkeld in een risicovolle operatie op de bestuurder van de auto. De emoties van dr. Charles hinderen zijn professionele werk door de behandeling van zijn ex-vrouw.
79 18
Tell Me the Truth
Vincent Misiano Diane Frolov
Andrew Schneider
Heather Headley - Gwen Garrett
Rebecca Harris - Evie Simpson
3 april 2019
Tijdens een operatie krijgt dr. Rhodes te horen dat Robin Charles ontvoert is, en er wordt een losgeld geëist. Dr. Halstead behandelt een patiënt van de FBI, een slachtoffer van een meth-explosie. Dr. Manning en dr. Choi krijgen een meningsverschil over de behandeling van een tiener. Sharon krijgt ondertussen te maken met oplopende budgetkosten.
80 19
Never Let You Go
Charles S. Carroll Michael Brandt Dalton Harrod - David Novak
Anna Wren Fry - Lily Cooper
Brian Hutchison - Joseph Cooper
24 april 2019
Wanneer een vrouw haar pasgeboren baby afstaat voor adoptie slaat haar vriend door, en gijzelt iedereen op de eerste hulp en eist dat zijn baby terug gehaald wordt. Ondertussen krijgt de vader van dr. Rhodes een hartinfarct, en zij beseffen dat hun tijd op begint te raken. April voert een medische handeling uit op een klein kind met verbale assistentie van dr. Choi, dit omdat hij gegijzeld wordt gehouden door de gijzelnemer.
81 20
More Harm Than Good
Milena Govich Daniel Sinclair Asher Grodman - Brandon Wycoff
Nikita Bogolyubov - Vasiley Qipaqli
8 mei 2019
Dr. Charles en dr. Manning zijn het met elkaar oneens over een patiënt die een behandeling weigert, omdat zij in een sekte zit. Dr. Halstead behandelt een patiënt waarvan hij denkt dat zijn neef hem dwingt zijn nier af te staan. Ondertussen heeft dr. Halstead moeite dat dr. Manning een nieuwe vriend heeft. Dr. Choi behandelt de vriend van zijn zus, ondanks zijn moeizame relatie met hem.
82 21
Forever Hold Your Peace
Charles S. Carroll Safura Fadavi
Meridith Friedman
Alexandra Grey - Denise Lockwood
Danny Deferrari - Caleb Parker
Paula Newsome - Caroline Charles
Clint James - Lyle Jacobson
15 mei 2019
Dr. Rhodes behandelt een patiënt die een gebroken arm heeft na een skateboardongeluk, en hij weigert het gebruik van naalden bij zijn behandeling. Dr. Rhodes vermoedt dat zijn patiënt een zoon is van een drugsverslaafde, nadat zijn bloed schoon blijkt te zijn. Dr. Rhodes ontvangt dan slecht nieuws, zijn vader is recentelijk overleden. Ondertussen laat de zus van dr. Choi haar baby in de steek, en wordt April gedwongen deze te verzorgen. Dr. Halstead is getuige wanneer de zus van Maggie mishandeld wordt, en heeft nu de moeilijke taak dit tegen Maggie te vertellen.
83 22
With a Brave Heart
Michael Waxman Diane Frolov
Andrew Schneider
Edwina Findley Dickerson - Sydney Hawkins
Jonathan Mangum - Delmer Brendl
Kathleen York - Roxanne
Raquel McPeek Rodriguez - Bonnie Rush
Adam Petchel - Tim Burke
22 mei 2019
Dr. Halstead en dr. Manning behandelen een dove vrouw met een hartziekte, waarvan zij de echtgenoot al eerder hebben behandeld. Dr. Rhodes ontdekt dat zijn vader overleden is door een insulineoverdosis, en vermoedt dat dr. Bekker hem een overdosis heeft gegeven. Dr. Choi en April behandelen een patiënt met een allergie op normale dingen. De vrouw die haar nier heeft afgestaan aan Maggie keert terug naar het ziekenhuis met nierkanker. Agente Lee waarschuwt dr. Halstead dat een zoon van Ray Burke uit de gevangenis is ontsnapt, en dat hij nu misschien in gevaar is. Sharon vertelt Maggie dat zij borstkanker heeft. Dr. Charles gaat trouwen, en wanneer Phillip dr. Manning ten huwelijk wil vragen onthult agente Lee dat dr. Halstead voor haar in Chicago blijft. Wanneer dr. Manning naar dr. Halstead gaat om met hem te praten raakt zij in een ongeluk betrokken met de zoon van Burke, en zij valt in zijn armen flauw.