Child Abduction Is Not Funny

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Child Abduction Is Not Funny
South Park-aflevering
Afleveringsnummer #611 (90)
Verscheen 24 juli 2002
South Park - Seizoen 6
6 maart 2002 - 11 december 2002
 1. Freak Strike
 2. Jared Has Aides
 3. Asspen
 4. The New Terrance and Phillip Movie Trailer
 5. Fun with Veal
 6. Professor Chaos
 7. Simpsons Already Did It
 8. Red Hot Catholic Love
 9. Free Hat
 10. Bebe's Boobs Destroy Society
 11. Child Abduction Is Not Funny
 12. A Ladder to Heaven
 13. The Return of the Fellowship of the Ring to the Two Towers
 14. The Death Camp of Tolerance
 15. The Biggest Douche in the Universe
 16. My Future Self n' Me
 17. Red Sleigh Down

Seizoen 5 Seizoen 7
Lijst van afleveringen

Child Abduction Is Not Funny is aflevering 90 (#611) van de animatieserie South Park. In Amerika werd de aflevering voor het eerst uitgezonden op 24 juli 2002.

Verhaal[bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.

De ouders in South Park raken bezorgd over hun kinderen als ze al het nieuws over schietpartijen op scholen, terroristische acties en ontvoeringen. Vooral Tweek wordt bang van alle nieuwsberichten en zijn ouders maken bijna een gevangenis van het huis door overal sloten op de plaatsen.

Als er ook in South Park een ontvoerder toeslaat krijgen alle kinderen een speciale helm - een Kindertraceerder, zodat hun ouders precies hun locatie (tot op 2 meter) kunnen weten. Ook vragen ze de aan de Chinese eigenaar van de City Wok, Tuong Lu Kim, om een muur om South Park heen te bouwen, het muren bouwen zit hem immers in het bloed.

Met tegenzin begint de Chinees aan het bouwen van de muur. Als hij hem bijna afheeft, worden hij en de muur zonder reden aangevallen door Mongolen, ze vernielen de muur en gaan weg als Meneer Kim ze met stenen begint te bekogelen. De hele aflevering komen de Mongolen terug en telkens zijn ze Kim te slim af, zo maken ze bijvoorbeeld een Trojaans paard.

Als in een nieuwsbericht wordt verteld dat de ontvoerders van kinderen meestal bekenden zijn, vertrouwen de ouders niemand meer. En als blijkt dat 9 op de 10 keer de ouder zélf de ontvoerder is, besluiten alle ouders hun kinderen op straat te zetten.

De ouders zijn benieuwd hoe het met hun kinderen gaat, ze blijken bij de Mongolen te zijn gaan wonen. De ouders weerzien hun kinderen en nemen ze terug in huis. Iedereen leert dat men elkaar moet vertrouwen. Burgemeester McDaniels geeft een gefrustreerde Kim de opdracht de muur af te breken.