Chinese Radio & TV

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
23-07-2019

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: NE, onvoldoende bronnen te vinden (zoal op de nieuwe als de oude naam) die aantonen dat het radiostation E is.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Chinese Radio & TV
Naam (taalvarianten)
Vereenvoudigd 城市之声
Traditioneel 城市之聲
Pinyin chéngshì zhī shēng
Jyutping (Standaardkantonees) sing4 si5 zi1 sing1
Standaardkantonees Sing Sie Chie Sing
Dapenghua Saang Sie Chie Sang
Letterlijke vertaling stem der stad

Chinese Radio & TV of CRTV is een Chinees-Nederlandse omroep in Amsterdam. De oude naam van de omroep is Chinese Radio Amsterdam (CRA). De omroep is in 1996 opgericht door onder andere Hong Tong Wu, met als doel het informeren van de oudere Chinezen in Nederland. Aanvankelijk werd gestart met radio-uitzendingen; later kreeg CRTV ook zendtijd op lokale televisiezenders. Tevens geeft CRTV een magazine uit.[1]

Uitzendingen vinden plaats in het Kantonees, Mandarijns, Engels en Nederlands.

Externe link[bewerken]