Dennis Storm

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Dennis Storm
Dennis Storm.JPG
Volledige naam Dennis Storm
Geboren 24 juni 1985
Origine Vlag van Nederland Nederland
Jaren actief 2005—2016
Bekend van BNN
(en) IMDb-profiel
Portaal  Portaalicoon   Media

Dennis Storm (Den Haag, 24 juni 1985) is een Nederlands voormalige presentator.

Storm groeide op in het Haagse stadsdeel Loosduinen. Na zijn middelbareschooltijd op het Dalton Den Haag was hij korte tijd student op de School of Media in Zwolle. Sinds 2005 is hij werkzaam bij omroepvereniging BNN.

Storm maakte twee programma's voor TMF (Summerbase en Game shop pro) en werd daarna toegelaten tot het opleidingstraject CoolCast bij BNN. Tegelijkertijd begon hij samen met Twan Melssen bij BNN University. Daarnaast was hij te zien in Koelkast on Tour en maakte hij verder het reisprogramma 'Weg met BNN'. Voor dit programma reisde hij met Nicolette Kluijver door Azië, Oost-Europa en Rusland. In maart 2008 was Storm te zien in het nieuwe BNN-programma Crazy 88.

In november 2008 was hij samen met Sander Lantinga, Dennis van der Geest, Sipke Jan Bousema, Ferri Somogyi, Michael Boogerd, Maik de Boer, Danny de Munk, Rob Geus en Ruben Nicolai te zien in het programma Ranking the Stars.

In 2009 nam hij deel aan het AVRO tv-programma Wie is de Mol?. In de aflevering voorafgaand aan de finale verliet hij het programma. Daarnaast presenteerde hij dat jaar ook samen met Valerio Zeno het programma Dennis vs Valerio. Ook deed hij mee aan een programma genaamd 'Into the wild', waarin hij een week in de woestijn van Amerika moest zien te overleven. Storm heeft daarna nog drie programma's gemaakt met Valerio Zeno: Loverboys, Dennis & Valerio versus De Rest en Proefkonijnen. Verder is hij sinds 2009 presentator van 3 op Reis.

Storm werd in 2009 columnist van het maandblad FHM en het jaar erna ook van de wekelijkse jongerenkrant 7Days.

In juni 2013 verscheen het boek Achievers, samengesteld door Dennis Storm. Een verzameling verhalen met bijdragen van bestsellerauteurs als James Worthy, Arjen Lubach, Arie Boomsma en Özcan Akyol, maar ook van debuterende auteurs als Omar Dahmani en Stella Bergsma.

Dennis Storm is de vader van twee kinderen.[1]

In 2016 maakte Storm via zijn eigen Instagram-account bekend dat hij stopt met televisiemaken. De presentator zei dat hij geen plezier meer had in presenteren en zich meer op andere interesses wilde richten.

Televisieprogramma's[bewerken]

Presentator:

Kandidaat: