DippieDoe

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Attractiepark DippieDoe
DippieDoe 2012.jpg
Slagzin ...daar willen alle kinderen naartoe!
Locatie Best, Nederland
Eigenaar Roland van Pelt
Opening 1999
Seizoen Hele jaar geopend (buiten maart t/m oktober)
Oppervlakte 27.000 m²
Attracties
Totaal 25
Achtbanen 2
Darkrides 0
Officiële website
Attractiepark DippieDoe op RCDB
Portaal  Portaalicoon   Attractieparken

DippieDoe is een pretpark gelegen bij recreatiegebied Aquabest, Best, Noord-Brabant, Nederland. De attracties in het park staan zowel binnen (indoor) als buiten (outdoor). Het park richt zich vooral op families met kinderen tot 10 jaar. De mascotte van het park heet Dippie en stelt een druppel voor. Het park is sinds 2007 voor het eerst in de winter open, en heet dan Winter Dippie Doe.

Attracties[bewerken]

Achtbaan Tyfoon

Het familiepark heeft 25 attracties binnen (5.000 m²) en buiten (22.000 m²). In het park staat onder andere de in 2011 geopende achtbaan Tyfoon en een geopende achtbaan uit 2018 de dolle pier, verschillende spin 'n puke-attracties, een zweefmolen, een schommelschip en speeltuintjes. Binnen is de Klauterkajuit en een Dreumesbaai voor de kleinsten. DippieDoe is gelegen aan Aquabest, een recreatiemeer met een zwem- en strandgedeelte.

In 2017 is het park gestart met een verbouwing die klaar is op 10 februari 2018. Dan gaat het binnengedeelte van het park weer open. Het buitengedeelte opent waarschijnlijk op 10 maart 2018, met onder andere nieuwe attracties en een nieuwe indeling van attracties.

Externe link[bewerken]