Don't Ask, Don't Tell (ER)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Don't Ask, Don't Tell
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 3
Aflevering 3
Gastrollen Lawrence Tierney
John Diehl
Sara Rue
Eileen Brennan
Elizabeth Barondes
George Murdock
Dennis Fimple
Josie Kim
Sandra Kinder
Schrijver(s) Jason Cahill
Paul Manning
Regisseur Perry Lang
Eerste uitzending 10 oktober 1996
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Don't Ask, Don't Tell is de derde aflevering van het derde seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 10 oktober 1996.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Het personeel van County General maakt kennis met nieuwe collega’s van het Soutside Hospital, waaronder dr. Maggie Doyle en dr. Abby Keaton. Dr. Keaton is een kinderchirurg en dr. Benton besluit haar te vragen of hij lid kan worden van haar team.

Om de doktoren gemotiveerd te houden heeft dr. Anspaugh een plan bedacht, de dokter die de meeste patiënten behandelt krijgt een prijs en de dokter die het minst wegwerkt moet zijn auto in de was zetten. Dr. Greene krijgt de eer om de auto in de was te zetten omdat hij de hele dag met een patiënt bezig is geweest.

Dr. Greene wordt overdonderd door Dr. Lewis, zij vraagt hem per ongeluk mee op vakantie naar Hawaï. Na goed nadenken en veel twijfels besluit hij het aanbod af te slaan, dit tot opluchting van Dr. Lewis die spijt heeft van de vraag.

Dr. Carter maakt geen goede beurt bij Dr. Anspaugh nadat hij een diagnose overdrijft bij een patiënt om zo een operatiekamer te krijgen. Ondertussen hoort Dr. Carter dat zijn appartement helemaal uitgebrand is en dus nu dakloos is.

Boulet blijft bij haar beslissing om haar hiv besmetting geheim te houden, Dr. Weaver vermoedt wel iets maar kan niets bewijzen.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrol[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrol[bewerken | brontekst bewerken]

en vele andere

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]