Doubletree Guest Suite Resort

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Doubletree Guest Suite Resort
Hotel
Locatie Lake Buena Vista, Florida
Adres 2305 Hotel Plaza
Hotelketen Doubletree
Eigenaar/onderdeel Hilton Hotels
Openingsdatum 15 maart 1987
Aantal kamers 229
Website
Portaal  Portaalicoon   Toerisme

Het Doubletree Guest Suite Resort, voormalig Guest Quarters en Guest Quarters Suite Hotel, is een hotel dat zich op het terrein van Walt Disney World ligt, maar niet eigendom is van de Walt Disney Company, maar van de Hilton Group.

Het hotel opende zijn deuren op 15 maart 1987 als de Pickett Suites Resort. Het hotel onderging in 2005 een renovatie van 2 miljoen dollar en in 2008 ook nog en kleine renovatie, waarbij de Sweet Doubletree's Dreams bedden in de kamers werden geplaatst. Het hotel wordt beheerd door de Hilton Hotels Corporation.

Geschiedenis[bewerken]

Op 15 maart 1987 opende dit hotel onder de naam Pickett Suites, maar in december 1989 werd de hotelketen opgekocht door Guest Quarters, waarna het hotel werd hernoemd naar Guest Quarters Suite Hotel.

Doubletree kocht het hotel in 1993 op en werd de naam opnieuw verandert naar DoubleTree Guest Suite hotel in de eerste helft van 1995.

Hoewel Doubletree tegenwoordig onderdeel is van de Hilton Hotels Corporation, zijn er geen naamsveranderingen geweest sindsdien.

Eetgelegenheden[bewerken]

Het hotel heeft 5 eetgelegenheden, waaronder een Pizza Hut Express