ER Confidential

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
ER Confidential
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 1
Aflevering 9
Gastrollen Garrett Morris
Andrea Parker
Mike Genovese
Jared Rushton
Linda Kerns
Vondie Curtis-Hall
Graham Jarvis
Courtney Gains
Caroline Lagerfelt
Henry G. Sanders
Donnice Wilson
Schrijver(s) Paul Manning
Regisseur Daniel Sackheim
Eerste uitzending 17 november 1994
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

ER Confidential is de negende aflevering van het eerste seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 17 november 1994.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Hathaway staat voor een dilemma wanneer een patiënt tegen haar bekent dat hij achter het stuur zat, en niet zijn vriend, toen zij met de auto door rood en een voetganger dood reden. Ondertussen bekent zij aan haar verloofde, Dr. Taglieri, de intieme kus die zij gehad heeft met Dr. Ross. Dit valt niet in goede aarde bij Dr. Taglieri en weet niet wat hij hiermee aan moet.

Dr. Ross gaat met zijn vriendin Linda Farrell naar de Bahama's, en voelt zich gelukkig met haar.

Carter krijgt een vrouw onder zijn hoede, later blijkt dat zij een transgender te zijn. Hij heeft nu een bepaalde leeftijd bereikt dat hij niet meer voor een vrouw door het leven kan gaan. De onverschilligheid van Carter is het laatste duwtje hem te laten besluiten om een eind aan zijn leven te maken. Op het moment dat Carter het niet meer ziet zitten, wordt hij tot zijn grote verrassing uitgenodigd om Thanksgiving met Dr. Benton en zijn familie te vieren.

Dr. Lewis blijft zich zorgen maken om Dr. Cvetic, zijn conditie lijkt steeds erger te worden. Tevens blijft zij ook problemen houden met haar zus Chloe.

Er wordt een gewonde man de SEH binnengebracht, het blijkt een dierenactivist te zijn die een kalkoen wilde redden. Toen de kalkoen hem ineens aanviel en verwondde, heeft hij de kalkoen gedood. Dit is een verwelkomende verrassing voor de SEH, zij besluiten hem als diner te gebruiken voor Thanksgiving.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrol[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrol[bewerken | brontekst bewerken]

en vele andere

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]