Encyclopedia Dramatica

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geplaatst:
03-08-2015

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia, vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past. De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de verwijderingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als je het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet en verbeter het! Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Pas als het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, kan deze melding verwijderd worden. Geef dit aan op de lijst door het toevoegen van de reden. (/)

Encyclopedia Dramatica
Encyclopedia Dramatica
Type Satirische wiki
Taal Engels
Portaal  Portaalicoon   Media

Encyclopedia Dramatica (ook bekend als ED of æ) is een Engelstalige satirische wiki, die op 10 december 2004 opgericht werd door Sherrod DeGrippo. De artikelen zijn doorspekt met zwarte humor en hebben vaak betrekking op internetcultuur, zoals internetmemes en trollen.

Zie ook[bewerken]