Fever Radio

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Fever radio)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
14-09-2018

Genomineerd   Deze pagina is genomineerd voor verwijdering

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Fever Radio is een radioprogramma van de lokale omroep Radio Westerwolde. Het programma had zijn eerste uitzending op 5 september 2014.

Historie[bewerken]

Voordat het radioprogramma beschikbaar was op de FM-band was het beschikbaar op het internet. Vanaf 2014 waren Dennis Wierenga en Christiaan de Jonge te horen op Radio Westerwolde. Het is nog niet bekend of het programma doorgaat na 28 september 2018.

Bronnen[bewerken]