User:MoiraMoira

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
  Wikipedia


Hartelijk welkom op mijn gebruikerspagina!
Als u met me wilt overleggen doe dat dan op mijn overlegpagina

Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal
This user is able to contribute with an advanced level of English
Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse
Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français
Hierdie gebruiker het 'n basiese begrip van Afrikaans
Hic usor simplici latinitate contribuere potest
Deze gebruiker luistert graag naar Dire Straits en Mark Knopfler.
Deze gebruiker luistert graag naar klassieke muziek.
Deze gebruiker houdt van paarden
Deze gebruiker is een liefhebber van Geraniaceae
Deze gebruiker is een groot fan van de auteur Jack Vance
Deze gebruiker kan de boeken van Richard Dawkins van harte aanbevelen
Deze gebruiker kan de boeken van Oliver Sacks van harte aanbevelen
Deze gebruiker nodigt je uit om hier de gedichten van Abdel Al-Ma'arri te lezen
Deze gebruiker heeft een sokpop die Prullenbak heet
Deze gebruiker houdt van kolibries
Deze gebruiker houdt van vlinders
Deze gebruiker is verdwaald in Hotel Wikipedia
Wikiworld is like a rainforest - its ways are dark, uncertain and you get lost easily but the views are always breath taking and worth the effort in the end
Deze gebruiker is een globale rollbacker en kan dus helpen met het opruimen van crosswiki-vandalisme
Deze gebruiker is een fan van dansende kuikentjes

Sinds een aantal jaren draag ik als ik even wat vrije tijd heb bij aan Wikipedia. De onderwerpen variëren van televisieprogramma's tot verzetsstrijders, historische onderwerpen, politici, fotografen, auteurs, kunstenaars, flora en fauna, sporters waaronder veel honkballers en softballers en nog meer.

De categorie Nederlandse Verzetsstrijders in de Tweede Wereldoorlog heb ik helemaal nagelopen, zo mogelijk van doorlinks en referenties voorzien en in lijn met elkaar gebracht én er nieuwe artikelen voor geschreven van veel mensen die ik tegenkwam. Ook poog ik de honkbal en softbalcategorie wat uit te breiden en aan te vullen en lemmata te schrijven over historische en contemporaine honkballers en softballers en soms ook andere sporters.

Ook ben ik in mijn vrije tijd actief met vandalismebestrijding zowel hier als ook op andere projecten en poog te voorkomen / op te lossen en te herstellen wat ik tegenkom, mensen op weg te helpen die zich vergissen en scholen en organisaties mee in kaart te brengen zodat collega's, als ze doorgaand vandalisme tegenkomen, beter geïnformeerd kunnen handelen. Met scholen en organisaties die actief willen meehelpen met het voorkomen van vandalisme door leerlingen of werknemers en hen ertoe willen brengen goed te gaan bijdragen aan de encyclopedie onderhoud ik contacten. Ook probeer ik altijd nieuwe wikipedianen goed op weg te helpen, te helpen met lay-out en inhoud van hun eerste schreden op het pad. Ik hoop dat mijn bijdragen nuttig zijn voor anderen.

Ik ben zeker niet foutloos maar sta altijd open voor suggesties, kritiek en tips want enkel door uitgaan van goede wil bij de ander en een beetje tolerantie naar elkaar toe kan het ideaal van het vrij verspreiden van kennis immers vorm blijven krijgen binnen dit gemeenschapsproject. Mijn overlegpagina staat open voor vragen, opmerkingen, kanttekeningen en meer.

Tot slot wil ik iedereen die me in de afgelopen tijd op weg heeft geholpen bedanken. Ik poog wat ik van hen heb geleerd weer aan anderen door te geven. Ik vind het een eer én een uitdaging om bij te dragen aan dit mooie project. Laten we het met zijn allen in een goede sfeer en samenwerking blijven opbouwen.

Lijst van door mij begonnen artikelen:

Lief


Bezochte landen


Vlag van België België Vlag van Canada Canada Vlag van Tsjechië Tsjechië Vlag van Denemarken Denemarken Vlag van Finland Finland Vlag van Frankrijk Frankrijk Vlag van Duitsland Duitsland Vlag van Ierland Ierland Vlag van Man Man Vlag van Italië Italië Vlag van Luxemburg Luxemburg Vlag van Nederland Nederland Vlag van Noorwegen Noorwegen Vlag van Oostenrijk Oostenrijk Vlag van Portugal Portugal Vlag van San Marino San Marino Vlag van Slovenië Slovenië Vlag van Spanje Spanje Vlag van Zweden Zweden Vlag van Zwitserland Zwitserland Vlag van Verenigd Koninkrijk Verenigd Koninkrijk Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten Vlag van Vaticaanstad Vaticaanstad


De laatste tien of twintig of vijftig of honderd wijzigingen controleren


*** *** *** MoiraMoira overleg *** *** *** *** ak:User:MoiraMoira