Gebruiker:81.247.213.94

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Opgelet   Opgelet!
Dit is een dynamisch IP-adres
Bewerkingen afkomstig van dynamische IP-adressen worden automatisch gedetecteerd aan de hand van gegevens in een database. Deze database bevat gegevens van IP-adressen waarvan vaststaat dat ze steeds veranderen wanneer de gebruiker opnieuw inlogt bij de provider.
De plaatsing van deze tekst op 2 apr 2018 18:00 (CEST) heeft automatisch plaatsgevonden. Het doel is uitsluitend als informatiebron te fungeren voor diegenen die zich met het controleren van bewerkingen bezighouden.
Vandalismebestrijders: klik voor meer informatie hiernaast op uitklappen
Als u geen moderator bent
Het plaatsen van waarschuwingen, bijhouden van dossiers, e.d. op de overlegpagina van dit IP-adres is tamelijk zinloos, tenzij blijkt dat het om een recente bewerking gaat en dit IP-adres nu nog steeds aan dezelfde persoon toegewezen is. U kunt ook weinig anders doen dan het eventueel gepleegde vandalisme herstellen. Een verzoek om blokkade zal in het algemeen ook als mosterd na de maaltijd komen.
Als u moderator bent
Blokkeer het IP-adres voor kortere tijd, bv. een uur. Blijkt het om een vandaal te gaan, die frequent van IP-adres weet te wisselen, kijk dan hier. Aldaar worden de IP-adressen gemeld, die
  • als dynamisch in de database staan
  • wanneer deze voorkomen in een range waarvan het merendeel van de IP-adressen vandalistische bewerkingen hebben gedaan
Die pagina geeft ook de ranges waar dit IP-adres binnen valt.
IP-informatie
  • Dit adres valt in de range 81. 247.192.0/19
  • De belangrijkste gegevens van dit adres zijn:
BE-SKYNET-ADSL1 94.213-
Dit sjabloon wordt op de gebruikerpagina i.p.v. de overlegpagina gezet, om onnodige geel-bruine waarschuwingsbalken te vermijden als de volgende "tijdelijke" eigenaar van dit adres Wikipedia bezoekt.