Gebruiker:Arnolduszelf

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Wie is ArnoldusZelf?[bewerken | brontekst bewerken]

Ik ben schrijver van talent, niet van opleiding. Wat dan weer niet wil zeggen dat ik niet opgeleid ben, want daarvoor zorgde deels school en deels de ervaringen des levens. Ben ik dan een zwaarmoedig schrijver? Welnee, ik verwonder mij. Dat maakt dwalen door Wikipedia juist een tijdloos avontuur, een leerschool die nooit dicht is, waar geen vraag de stom of een antwoord te dom is...

De tijd schrijdt voort[bewerken | brontekst bewerken]

Inmiddels zijn er drie jaar voorbij sinds ik bovenstaand schreef. En hoewel ik veel schrijf, ook op webfora, is het altijd leuk om al teruglezend aan het tekstje hierboven te merken dat er nog steeds beweging in de ontwikkeling van m'n schrijfvaardigheid zit. Ik zou die introductietekst nu niet meer in die stijl en met die inhoud in elkaar draaien. Het is trouwens ook best een beetje vaag, ik zie een knoeperd van een stijlfout in de alinea hieronder. Ik verbeter echter niks, want dan verstoor ik m'n persoonlijke tekstuele tijdcapsule die boven en onderstaande schrijfels samen vormen. Althans, die associatie kwam net in me op. Niet dat ik daar ook serieus mee door moet gaan... Maar ja, wat zet je op je Wiki-gebruikerspagina? Dat ik in de afgelopen drie jaar al láng die pagina de etalage ingeschreven kon hebben. Want er zijn bijzondere en leuke onderwerpen genoeg. Maar ja, da's ook weer zo'n open deur... Toch ga ik het serieus proberen. Vóór m'n komende geboortedag eind januari een etalage-verhaal!--Arnoldus Manilius 4 sep 2010 07:04 (CEST)

Wikiexperience[bewerken | brontekst bewerken]

Ik ben een novice in het schrijven voor Wiki. In een vorig journalistiek leven bekwaamde ik mij uitermate in het duiden, dus dat kan in mijn komend leven als Wikipediaan geen drempel worden. Echter is de verschijningsvorm in de Wikiwereld anders dan de informatie uit de wereld van alledag. En in het vormen van de informatieverschijning naar Wikinorm ben ik vooralsnog onervaren. Maar net als in het aardse leven zal ik ook hier met vallen en opstaan gaan leren lopen.

Schrijft vanaf ander IP adres[bewerken | brontekst bewerken]

Inmiddels woon ik op een ander IP adres, dat elders nog als anoniem adres vermeld staat. Ik weet even niet hoe ik dat kan aanpassen.