Gebruiker:Art Unbound

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Art Unbound is mijn pseudoniem sinds ik mij op het Internet beweeg. Ik ben dramaturg, librettist en toneelschrijver, o.a. van De laatste dagen van de mensheid (opera naar Karl Kraus, 1987), De wonderbaarlijke visvangst (met Tom Löwenthal, 1988), Patrouille naar Potocari, of de laatste dagen van Dutchbat in Bosnië (1995) en Over Stach (1996, muziektheater naar Jan Terlouw). Ook heb ik vertalingen gemaakt uit Engels, Frans en Duits, waaronder Doctor Faustus van Christopher Marlowe.

Ik heb sociologie en Neerlandistiek gestudeerd, met bijvakken in psychologie en geschiedenis. Op Wikipedia heb ik onder meer geschreven over Nederlands verzet in de Tweede Wereldoorlog en diverse varia. Ik interesseer me voor de Tweede Wereldoorlog, het Interbellum, theater, literatuur, wilde planten, en nog het een en ander.

Ik beschouw Wikipedia als een eigenaardig mengsel van oprechtheid en egotripperij, ongeveer zoals op het onderstaande plaatje.

Een deel van mijn bijdragen aan Wikipedia zit verborgen in de geschiedenis.

Let op: mijn email-adres is gewijzigd. Als je klikt op: Gebruiker e-mailen krijg je het nieuwe adres en is er dus niets aan de hand. Als je het oude adres in je adresboek hebt staan, verzoek ik je het nieuwe adres in te voeren. Dat is: mgvonder AT hetnet.nl (natuurlijk even AT vervangen door @ en de spaties verwijderen). Dank je wel voor de moeite en gauw tot ziens. - Art Unbound 2 okt 2009 00:36 (CEST)


Fondation Wikimedia
Fondation Wikimedia
Dit is een persoonlijke pagina van een gebruiker van Wikipedia.

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u zich er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere website dan Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u hier: http://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Art Unbound.