Gebruiker:BlackNight

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Mocht het opgevallen zijn: ik ben nauwelijks nog actief op Wikipedia. Heb er eigenlijk niet zo veel zin in de laatste tijd. Misschien verandert het wel weer eens...


Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
fy It Frysk is de memmetaal fan dizze brûker.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
da-2 Denne brugers kendskab til dansk er på mellemniveau.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.

Op 5 december 1984 ben ik geboren in het voormalige Sint Antonius Ziekenhuis te Sneek. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Joure, waar ik naast de basisschool de eerste twee jaar van het vwo volgde. De rest hiervan moest ik, vanwege het beperkte schoolaanbod in Joure, in het naburige Heerenveen doen. Momenteel ben ik woonachtig in de studentenstad Groningen.

Wikipedia en ik[bewerken | brontekst bewerken]

Hoewel ik deze account pas in maart 2006 heb aangemaakt, ben ik blijkbaar al sinds 4 november 2004 actief op wikipedia (voor zover ik mijn oude IP-adressen kan terugvinden). Op die bewuste dag en volgende dagen heb ik een aantal ongewikificeerde artikeltjes afgeleverd, en dat was dat. De volgende anonieme bewerking, via een ander IP-adres, stamt vervolgens van 2 juli 2005. Pas vanaf begin november 2005 ben ik via een scala aan adressen regelmatig actief op Wikipedia. Op 8 december 2005 maakte ik mijn eerste account aan, waarmee ik tot eind maart 2006 een kleine 500 edits maakte. Die gebruikersnaam refereerde echter wel erg aan mijn wereld van toen ik net 15 jaar oud was, vandaar de switch naar deze account. De naam BlackNight is de enkelvoudsvorm van de titel van één of ander popnummertje. Hiervoor is dan weer gekozen omdat ik het wel een aardig deuntje vond en omdat het deels op mijn achternaam slaat.

Fotogallerij[bewerken | brontekst bewerken]

Hieronder een aantal door mij gemaakte, en op commons geplaatste foto's (Hier is mijn volledige commons gallerij).